Liz Katz (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Liz Katz este o actriță, model și cosplayer american. Dragostea ei de jocuri pentru a fi pur și simplu modul în care a fost crescută. Ea și-a creat propria companie auto-intitulată specializată în modelare și fotografie în 2016. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra publică o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei excepțional în jocuri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Liz Katz Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Liz Katz? Uimitoarea modelă de actriță Liz se află la o înălțime de 5 ft 5 inalt sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Îi place să poarte rujuri roșii pe buzele ei mai pline. Mai mult, are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Liz Katz Age

Câți ani are Liz Katz? Ziua ei de naștere cade pe 8 iulie 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Ea este „pe jumătate evreiască” și, de asemenea, sărbătorește Hanuka și Paștele. Semnul ei de naștere este Racul.

Familia Liz Katz

Liz Katz s-a născut în Statele Unite. A crescut în Randolph, New Jersey. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Suki Waterhouse (Model) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date

Liz KatzWiki / Bio
Nume realLiz Katz
PoreclăLiz
Faimos caActriță, model,

Cosplayer

Vârstă32 de ani
Zi de nastere8 iulie 1988
Locul naşteriiRandolph,

New Jersey, S.U.A.

Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci.
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieH2O Delirant
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Liz Katz

Cine este soțul lui Liz Katz? Este căsătorită cu H2O Delirious al cărui nume real este Jonathan Gormon Dennis. Mai mult, ea are doi copii. Un fiu pe care l-a avut când avea 20 de ani și o fiică, născută la sfârșitul lunii septembrie 2020 al cărui tată este YouTuber H2O Delirious.

Liz Katz Net Worth

Care este valoarea netă a lui Liz Katz? Katz a apărut în mai multe lucrări ale lui Sam Macaroni și are milioane de adepți pe Instagram. De la o vârstă fragedă, Liz Katz a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane USD (USD).

Citește și: Barbara Palvin (Model) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera Liz Katz

Liz Katz și-a lansat cariera în 2012, după ce a început să lucreze la cosplay profesional după ce a câștigat cel mai bun cosplay IGN la WonderCon. Playboy l-a clasat pe Katz drept al cincilea cel mai sexy cosplayer în 2014. Mai târziu, a început să joace jocuri video în direct pe Twitch și să posteze videoclipuri de jocuri pe canalul ei de YouTube, în 2014. FHM a clasat-o drept al patrulea cel mai sexy cosplayer din 2016. De atunci, Katz a apărut în mod proeminent la multe contra și alte evenimente.

Fapte despre Liz Katz

  1. Încă din copilărie, a fost pasionată de jocuri.
  2. Când avea doi ani, a folosit jocurile video ca o evadare în copilărie.
  3. Tatăl ei obișnuia să o ducă la convenții precum Comic Con, Magic the Gathering și multe altele.
  4. Liz a fost votată pentru cel mai bun cosplay IGN la Wondercon 2012.
  5. Katz a apărut în mai multe lucrări ale lui Sam Macaroni.
  6. În 2013, Katz a întreprins un efort de crowdfunding pentru a finanța o ținută cosplay, strângând 4.690 USD, pornind de la obiectivul inițial de 650 USD.

Citește și: Madi Edwards (Model) Bio, Wiki, Iubit, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found