Kelsy Ully (soția lui Jonathan Scott) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Kelsy Ully este un planificator de echipaj american WestJet. Este mai bine cunoscută și ca soțul celebrității. Ea atrage atenția mass-media a publicului, fiind fosta soție a lui Jonathan Scott, care este o celebră personalitate de televiziune canadiană. Este o personalitate canadiană de televiziune de realitate, contractor, iluzionist și producător de televiziune și film. El este cel mai bine cunoscut ca co-gazdă, împreună cu fratele său geamăn Drew, al serialului TV Property Brothers. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea de Kelsy Ully.

Kelsy Ully Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kelsy Ully? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 33 C. Are ochi căprui frumoși și are părul blond.

Kelsy Ully Bio, Age & Family

Câți ani are Kelsy Ully? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut la New York. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Antonella Roccuzzo (Soția Lionel Messi) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Kelsy UllyWiki / Bio
Nume realKelsy Ully
PoreclăKelsy
Faimos ca1. Programator echipaj WestJet

2. Fosta soție a lui Jonathan Scott

Vârstă32 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieJonathan Scott
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Kelsy Ully Soț

Cine este soțul lui Kelsy Ully? În vara anului 2007, Kelsy s-a căsătorit cu iubitul de multă vreme Jonathan Scott, o personalitate de televiziune Ceality. Totuși, el explică în cartea sa că, după ce s-au mutat în Las Vegas, slujba ei de model / chelneriță la un club de zi a pus în mișcare o serie de provocări care le-au afectat relația. S-au separat în 2010 și, în cele din urmă, au divorțat.

Citește și: Laurie Money (Soția Eddie Money) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Kelsy Ully Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kelsy Ully? Lucrează într-un programator de echipaj WestJet. Este o companie aeriană canadiană fondată în 1996. A început ca o alternativă low-cost la companiile aeriene majore din țară. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Kelsy Ully Fapte

  1. Kelsy Ully este binecunoscută ca personalitate de internet și soț celebru.
  2. Kelsy Ully atrage atenția publicului fiind fosta soție a lui Jonathan Scott, care este o celebră personalitate de televiziune canadiană.
  3. Ea a fost căsătorită cu Jonathan Scott în 2007, dar din cauza neînțelegerii lor și a afacerilor extraconjugale, au divorțat în 2017.
  4. După divorț, ea trăiește o singură viață concentrându-se asupra carierei sale.
  5. Are un cont Instagram sub numele @legendullykels, unde a adunat peste șase sute de adepți.

Citește și: Shannon Abloh (soția Virgil Abloh) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found