Stephen Colbert (gazdă) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Familie: 10 fapte despre el

Cine este Stephen Colbert? Este un comediant american, gazdă de televiziune și scriitor. Născut în Washington, D.C., cel mai mic dintre cei 11 copii dintr-o familie catolică. Este satirist politic al cărui spectacol popular, Raportul Colbert, a fost difuzat pe Comedy Central. În 2014, s-a anunțat că urma să-l succede pe David Letterman ca gazdă a emisiunii The Late Show. Reglați biografia!

Stephen Colbert Înălțime și greutate

Cât de înalt este Stephen Colbert? El se află la o înălțime de 6 ft 2 înălțime sau altfel 1,87 m sau 187 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. El este un gimnast și un ciudat de fitness. Are ochi negri și păr negru.

Stephen ColbertWiki / Bio
Nume realStephen Tyrone Colbert
PoreclăStephen Colbert
Faimos caGazda emisiunii TV
Vârstă56 de ani
Zi de nastere13 mai 1964
Locul naşteriiWashington DC
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,87 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Dimensiunea bicepsului18 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
CopiiFiul: Petru și Ioan

Fiica: Madeline

Soț / soțieEvelyn McGee
Valoarea netăAproximativ 60 m USD (USD)

Citește și: Sonia Sodha (personalitate TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Relație, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Fapte despre Stephen Colbert

  1. S-a născut pe 13 mai 1964 la Washington, DC. În prezent, are 56 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. El și-a petrecut primii ani în Bethesda, Maryland. A crescut pe James Island, Carolina de Sud. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  2. Mama lui Colbert a murit la vârsta de 92 de ani pe 12 iunie 2013, după o perioadă de sănătate proastă.
  3. Colbert și frații săi, în ordine descrescătoare în funcție de vârstă, sunt James III, Edward, Mary, William, Margo, Thomas, Jay, Elizabeth, Paul, Peter și Stephen.
  4. În ceea ce privește calificările sale educaționale, în primii ani de la Universitatea Northwestern, a fost dezinteresat de comedie și a ales să se concentreze pe dramă.
  5. A lucrat cu Jon Stewart și, la fel ca Jon Stewart, a devenit un satir politic.
  6. Cine este soția lui Stephen Colbert? S-a căsătorit cu Evelyn McGee în 1993 și el și Evelyn au doi fii pe nume Peter și John și o fiică pe nume Madeline.
  7. Colbert s-a descris ca democrat conform unui interviu din 2004.
  8. În 2017 și 2018, Colbert a fost numit unul dintre „Cele mai puternice 35 de oameni din New York Media” de The Hollywood Reporter.
  9. A fost ales drept unul dintre „Bărbații anului” al GQ pentru numărul său din decembrie 2017. Colbert a fost plasat pe locul 32 în „Lista de noi unități 2018” a Vanity Fair. Alte destinații de plasare din listele anterioare includ numărul 40 în 2017 și numărul 28 în 2011.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens în contul său de Instagram.

Citește și: Amy Alkon (jurnalist) Net Worth, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte