Eva Cudmore (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Eva Cudmore, o tânără din SUA, se descurcă bine atât în ​​lumea dansului, cât și în cea a social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Eva Cudmore impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Eva Cudmore Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Eva Cudmore? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurile corporale ale Eva Cudmore? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Eva Cudmore Age

Câți ani are Eva Cudmore? Ziua ei de naștere cade pe 26 februarie 2003. Are 17 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Tatayanna Mitchell (TikToker) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Eva Cudmore Wiki

Eva CudmoreWiki / Bio
Nume realEva Cudmore
PoreclăEva
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă17 ani
Zi de nastere26 februarie 2003
Locul naşteriiAbu Dhabi,

Emiratele Arabe Unite

Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Eva Cudmore

Cine este iubitul Eva Cudmore? Steaua fierbinte și superba TikTok, Eva Cudmore, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Valoarea netă a Eva Cudmore

Care este valoarea netă a Eva Cudmore? La o vârstă fragedă, Eva Cudmore și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Eva Cudmore Fapte

  1. Eva Cudmore are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Jorge Garay (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte