Karlie Kloss (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Soț, Familie, Fapte

Karlie Kloss este un cunoscut model de modă american. De asemenea, este un fost înger al Victoria’s Secret. Ea a susținut că este celebru pentru plimbarea ei puternică. Până la 16 ani, participase la 64 de spectacole de pistă, iar Vogue Paris a declarat-o unul dintre „primele 30 de modele din anii 2000” când avea 17 ani. Pe pistă, este cunoscută pentru plimbarea ei de tip „panteră”. . Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Karlie Kloss Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Karlie Kloss? Ea se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Karlie Kloss Măsurători ale corpului

Măsurători ale corpului Karlie Kloss: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Karlie Kloss Bio, Age & Family

Câți ani are Karlie Kloss? Ziua ei de naștere cade pe 3 august 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Chicago, IL. Familia ei are strămoși danezi, germani și polonezi. Are trei surori. S-a mutat la St. Louis împreună cu familia ei în 1994. În perioada educației, a absolvit liceul Webster Groves din Webster Groves, Missouri, unde a fost majoretă, în 2011. În septembrie 2015, Kloss s-a înscris la Școala Gallatin de Personalizare Studiul Universității din New York.

Citește și: Jessica Gomes (Model) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Karlie KlossWiki / Bio
Nume realKarlie Kloss
PoreclăKarlie
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere3 august 1992
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-24-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieJoshua Kushner
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Karlie Kloss Soț

Cine este soțul lui Karlie Kloss? Ea a început să se întâlnească cu Joshua Kushner, fondatorul Thrive Capital, în 2012. Ea și Kushner s-au logodit în iulie 2018. Este căsătorită cu Josh Kushner în octombrie 2018, fratele mai mic al lui Jared Kushner făcându-l cumnatul Ivanka Trump. .

Karlie Kloss Net Worth

Care este valoarea netă a lui Karlie Kloss? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Karlie Kloss Fapte

  1. Karlie poartă mască de față pro-Joe Biden pentru a vota la alegerile prezidențiale din 2020, în ciuda faptului că este un Kushner.
  2. Ea a purtat o mască de față cu logo-ul campaniei prezidențiale Joe Biden și Kamala Harris pe ea în timp ce trimitea prin poștă în buletinul de vot.
  3. Supermodelul a abordat anterior părerile politice mixte din familia ei.
  4. Karlie este, de asemenea, fondatorul Kode împreună cu Klossy.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Mallory Edens (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Drake, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Fapte