James Westbrook (Soția Tati Westbrook) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă: 6 Fapte despre el

Cine este James Westbrook? Este mai bine recunoscut ca soțul superstarului YouTube, Tati Westbrook. În plus, soția sa Tati este o celebră vedetă Youtuber și social media, care este bine cunoscută pentru canalul ei YouTube Tati (fost GlamLifeGuru), care a câștigat peste 9 milioane de abonați. Ea este un artist de machiaj și stilist de la Hollywood care postează pe canalul ei articole de frumusețe, sfaturi, tutoriale și recenzii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă a lui James Westbrook și multe altele despre el!

James Westbrook Înălțime și greutate

Cât de înalt este James Westbrook? El se află la o înălțime de 6 ft înălțime sau 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

James Westbrook Age

Câți ani are James Westbrook? Ziua lui de naștere cade pe 10 septembrie 1970. În prezent, are 49 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

James WestbrookWiki / Bio
Nume realJames Westbrook
PoreclăJames
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă49 de ani
Zi de nastere10 septembrie 1970
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,80 m
Greutateaproximativ 58 kg (130 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
Soț / soțieTati Westbrook
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul James Westbrook

Cine este soția lui James Westbrook? El și Tati s-au căsătorit în ianuarie 2017. Are și un fiu pe nume Taylor. Soția sa Tati a publicat un vlog despre nunta lor numit „NUNTA NOASTRA”. Mai mult, James Westbrook, care apare în mod regulat în videoclipurile ei de pe YouTube. Prin această căsătorie a câștigat un fiul vitreg numit Taylor, care apare și ocazional în videoclipurile ei. Este de origine străină letonă.

6 Fapte despre James Westbrook

  1. Este foarte apropiat de familia sa.
  2. El a propus-o pentru prima dată lui Tati în 2012.
  3. Cuplul s-a gândit inițial să fugă, dar a ales împotriva ei.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. James Charles și Nikki Phillippi au fost prezenți la nunta sa cu Tati.
  6. El nu este atât de activ pe platformele de socializare, în timp ce soția sa este foarte activă pe platformele de socializare.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte