Michael McMahon (Thinnd) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Michael McMahon mai cunoscut sub numele de THINND. Este un jucător popular cu sediul în Statele Unite ale Americii. Este cunoscut pentru abilitățile sale fenomenale de joc. Mai mult, el are un parteneriat de streaming cu Facebook pe Facebook Gaming, a fost suspendat din cauza acuzațiilor de abuz venite de la fostul partener Michaels. Pagina THINND, care are aproape 940.000 de adepți, este în esență un spațiu în care Michael a transmis jocurile video pe care le-a jucat în timp ce urmăritorii se uitau și se angajau. În prezent, nu are voie să încarce conținut nou în timp ce Facebook efectuează ancheta. Reglați biografia și explorați mai multe despre Michael McMahon aka THINND în biografia scrisă de mai jos!

Michael McMahon Age

Câți ani are Michael McMahon? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. El are, probabil, 24 de ani, începând cu 2021. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Michael McMahon Înălțime și greutate

Cât de înalt este Michael McMahon? El stă la o înălțime de 5 picioare 8 inci înălțime sau altfel 1,73 m sau 173 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 128 lbs.

Michael McMahon Prietena

Cine este iubita lui Michael McMahon aka Thinnd? El este singur în aceste momente. Este foarte concentrat pe cariera sa. Mai mult, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a fost acuzat de agresiune internă de către partenerul său din viață, „Luxeum / Theresa”. În plus, compania de streaming online Streamer Loot și-a încheiat parteneriatul cu THINND „efectiv imediat”, pe Twitter, „Ne mândrim în comunitatea noastră de la StreamerLoot. Credem în dragoste, integritate și împingerea oamenilor într-un mod pozitiv pentru a-și atinge obiectivele. Vom alege întotdeauna să fim alături de femeile din comunitatea noastră. ”

Michael-McMahon-prietena

Citește și: Ryan Hamilton (Facebook Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Michael McMahon Wiki

Michael McMahonWiki / Bio
Nume realMichael McMahon
PoreclăMichael, Thinnd
Faimos caSocial Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,73 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaLuxeum / Theresa
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Michael McMahon Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Thinndaka Michael McMahon? Cariera în jocuri este principala sa sursă de venit. În aceste momente, valoarea sa netă exactă nu este cunoscută. Mai mult, valoarea sa netă anterioară este estimată la aproximativ 1,2 milioane de dolari (USD).

Michael-McMahon-net-worth

Familia Michael McMahon

Tatăl și mama lui Michael McMahon nu sunt cunoscute informații detaliate. Deși are frați. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Michael McMahon Fapte

  1. Michael McMahon nu este activ pe nicio platformă de socializare.
  2. Partenerul său de locuit, „Luxeum” / Theresa, care, pe 23 iunie, a spus că THINND (Michael), „se loveste de ea, înainte de a porni fluxul său și de a acționa într-o manieră complet diferită, în încercarea de a„ salva fața ”. '”
  3. Theresa a luat curajos pe Twitter pentru a-și împărtăși întreaga poveste.
  4. Ea a scris: „După ce el se arunca asupra mea, el mergea mai departe și mă întreba dacă am terminat de supărare și continuam să fac sex cu mine, ca și cum ar fi o soluție pentru ceea ce treceam. Nu am spus niciodată că nu, m-am simțit presat de fiecare dată, apoi el mă întreba: „Ai terminat să fii trist?” De parcă ar fi trebuit să-mi inverseze depresia sau ceva de genul acesta. ”
  5. Ea a descris, de asemenea, o altă situație care a implicat-o pe Michael să dea cu piciorul cu putere în ușa de la baie, deoarece el dorea să facă duș, chiar dacă ea dusese în prezent.

Citește și: Yung Filly (Facebook Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found