Louis Tomlinson (One Direction) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Louis Tomlinson este un cântăreț și compozitor american. Este membru al popularei trupe britanice-irlandeze One Direction. Trupa este atât de populară și a câștigat trei premii Teen Choice în 2012 și apoi încă opt în 2014. I s-au alăturat inițial în One Direction Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik și Niall Horan. A devenit judecător la The X Factor (Marea Britanie), același spectacol prin care s-a format inițial One Direction. în 2018. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, prietena și multe alte fapte despre el.

Louis Tomlinson Înălțime și greutate

Cât de înalt este Louis Tomlinson? El stă pe o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,72 m sau 172 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. Poartă o pantofă de 10 S.

Louis TomlinsonWiki / Bio
Nume realLouis Troy Austin
PoreclăLouis
Faimos caCântăreaţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere24 decembrie 1991
Locul naşteriiDoncaster, Anglia
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 6 in
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Eleanor Calder

2. Briana Jungwirth

SoțulN / A
CopiiFreddie Reign (Fiul)
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Prietena lui Louis Tomlinson

Cine este actuala iubită Louis Tomlinson? În noiembrie 2011, Tomlinson a început să se întâlnească cu studentul de atunci Eleanor Calder în noiembrie 2011. S-au despărțit în martie 2015. Mai târziu, cuplul s-a reunit la începutul anului 2017. În iulie 2015, s-a raportat că Tomlinson aștepta un copil cu 23 de ani -stilistă veche, Briana Jungwirth. Tomlinson și Jungwirth au întâmpinat un fiu, Freddie Reign, pe 21 ianuarie 2016.

Louis Tomlinson Bio, Age & Family

Câți ani are Louis Tomlinson? S-a născut la 24 decembrie 1991 în Doncaster, Anglia. La fel ca în 2020, vârsta sa are 28 de ani. Semnul său de naștere este Capricornul. Numele său fahter este Johannah Poulston și mama numită, Troy Austin. Are patru surori vitrege numite Lottie, Daisy, Phoebe și Doris, precum și un frate vitreg numit Ernest. În 2019, a mai avut o soră vitregă, Felicite, care a decedat. În timpul școlii, era foarte pasionat de fotbal.

Louis Tomlinson Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Louis Tomlinson? În 2010, trupa sa One Direction a fost semnată cu casa de discuri a lui Simon Cowell. A apărut în drama If I Had You, precum și în seria TV Fat Friends și în drama TV a BBC Waterloo Road. A studiat la o școală de actorie Barnsley, a eșuat la cursurile de la Școala Hayfield și a petrecut o scurtă perioadă lucrând la Toys R Us. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Louis Tomlinson

  • În iulie 2020, Tomlinson s-a despărțit de Syco Music.
  • Tomlinson a fost student la clasa a șasea la Școala Hall Cross și este un fost elev al Școlii Hayfield.
  • A participat la protestele lui George Floyd de la Londra.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub platformele ei de socializare.
  • Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found