Doja Cat (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Numele real al pisicii Doja este Amala Ratna Zandile Dlamini. Doja Cat este un cântăreț și rapper american. A devenit faimă și a devenit virală în 2018, când a lansat videoclipul melodiei sale „Mooo!”. În afară de aceasta, ea a devenit ulterior cunoscută pentru crearea de videoclipuri muzicale și melodii care dobândesc popularitate în aplicațiile de socializare precum TikTok. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul ei de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, iubitul, familia, cariera și multe alte date despre ea.

Înălțimea și greutatea pisicii Doja

Cât de înaltă este pisica Doja? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 3 in sau altfel 1,6 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi căprui închis. Îi place să-și vopsească părul cu diferite nuanțe. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Pisica DojaWiki / Bio
Nume realAmala Ratna Zandile Dlamini
PoreclăPisica Doja
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere21 octombrie 1995
Locul naşteriiCalabasas, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţime5 ft 3 in (1,6 m)
Greutate55 Kg (121 lbs)
Statisticile figurii34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro (natural)
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleJAWNY (rupt)
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Prietenul pisicii Doja

Cine este iubitul pisicii Doja? Este bisexuală și are interese atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ea a spus: „Îmi plac sculele și îmi plac, de asemenea, imi plac oamenii cu care pot face sex. Poți să faci sex cu oricine, nu? ” S-a întâlnit cu muzicianul rock independent, JAWNY, în 2019, dar mai târziu duo-ul s-a despărțit în februarie 2020.

Doja Cat Bio, Age & Family

Care este vârsta pisicii Doja? Ziua ei de naștere este pe 21 octombrie 1995. Are 24 de ani. Semnul ei de naștere este Balanță. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este pe jumătate afro-americană și pe jumătate evreică. Numele mamei sale este, Deborah Elizabeth Sawyer. Numele tatălui său este Dumisani Dlamini, este un actor sud-african, compozitor și producător de film de etnie zulu, cel mai cunoscut pentru Sarafina! Rapirea fratelui ei a inspirat-o să scrie și să rapească. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Doja Cat Career & Net Worth

Care este valoarea netă a pisicii Doja? Ea este o cântăreață R&B semnată de MAU Records al cărei videoclip muzical pentru piesa ei „So High”. Ea a acumulat peste 6 milioane de vizualizări până în mai 2016. Numele ei de scenă provine din cuvântul argou „dojo”, care înseamnă buruiană, împreună cu dragostea pentru pisici. Ea și-a lansat EP-ul Purrr! în august 2014. Melodia ei „Candy” a lansat dansul viral „Sweet Spot” pe TikTok care a fost interpretat de vedete în aplicație precum Charli D'Amelio, Lopez Brothers și Addison Rae. Ea a prezentat-o ​​pe TikToker yodelinghaley, care inițial a ajutat-o ​​pe melodia „Say So” să devină virală în aplicație, cu o rutină de dans în videoclipul ei oficial al piesei ei de succes. Pe lângă aceasta, Doja Cat a citat-o ​​pe cântăreața americană D’Angelo și pe cântăreața barbadiană Rihanna printre cele mai mari influențe ale sale. În mai 2020, Doja Cat a declarat că cântăreața americană Beyoncé „este una dintre forțele motrice ale celor care sunt în cariera mea”. La începutul carierei sale, Doja Cat a citat cultura japoneză ca sursă de inspirație. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari. Cântatul este sursa ei principală de venit.

Fapte despre pisica Doja

  • Ea are un fan imens care îi urmărește contul Instagram.
  • Albul este culoarea ei preferată.
  • Ea a lansat un remix al „Say So”, cu Nicki Minaj, single-ul în fruntea Billboard Hot 100.
  • La Premiile BET din 2020, Doja a fost nominalizată la categoria Cea mai bună artistă de sex feminin și videoclip al anului.
  • Are o inimă bună.
  • Doja a donat 100 de mii de dolari Fondului Justice For Breonna Taylor.
  • Doja Cat a contribuit cu „Boss Bitch” la coloana sonoră a filmului cu super-eroi Birds of Prey.
  • Single-ul a intrat în topurile a 28 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Franța, Italia, Japonia și Regatul Unit.
  • Este, de asemenea, cunoscută pentru moda ei unică și simțul vestimentar.

Rezumatul pisicii Doja

Născută și crescută în L.A., Doja Cat a realizat prima încărcare pe Soundcloud în 2013, la doar 16 ani. Ea a dezvoltat un talent pentru muzică, studiind pianul și dansul în copilărie și ascultând lucruri precum Busta Rhymes, Erykah Badu, Nicki Minaj, Drake și multe altele. În curând, a trecut de la obsesia Catwoman-ului la „săparea lăzii” pe YouTube și a învățat logica și compoziția pe un controler midi. Gătind vibrant, bătăi acoperite cu bomboane, scăpând bare dublate pe dublă înțelegere și cântând cu ghearele afară, Amala deblochează o lume dulce și sexy, sonorizată de hip-hop sălbatic, pop răsucit și R&B fumat. Afirmând o dominație felin-esque și un stil care poate fi descris doar ca fiecare culoare dintr-o cutie de creioane, carisma, farmecul și încrederea nepologetică ale lui Doja Cat iau imediat rolul central. Cu semnele de la Chance The Rapper, Katy Perry, Chris Brown și J.Cole, printre altele, hitul „Mooo!” Din 2018 a propulsat-o pe Doja Cat înainte și a adăugat mulți fani la baza ei deja febrilă de fidelă.

Citește și: Rob Giles (cântăreț) Valoare netă, salariu, soție, biografie, carieră, Wiki, copii, carieră, educație, fapte