Dani Daniels (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Dani Daniels este o actriță adultă, stripteuză și artist vizual american. A început să se dezbrace înainte de cariera ei porno pentru a-și plăti chiria. Daniels a început modelarea webcam-ului pentru Streamate. Acum este pe CamSoda. De asemenea, este blogger și pictor. Ea își creează lucrările sub numele „Kira Lee”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dani Daniels.

Dani Daniels Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dani Daniels? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 37-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 34 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Dani Daniels Bio, Age & Family

Câți ani are Dani Daniels? Ziua ei de naștere cade pe 23 septembrie 1989. Are 31 de ani. S-a născut în California. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. Este de origine cehă, engleză și germană. A fost crescută de două mame. În ceea ce privește educația, a urmat o școală de artă timp de aproximativ doi ani, dar a renunțat.

Citește și: Piper Perri (actriță adultă) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dani DanielsWiki / Bio
Nume realKira Lee Orsag
PoreclăDani Daniels
Faimos caActriță pentru adulți, social media Star
Vârstă31 de ani
Zi de nastere23 septembrie 1989
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieVictor Cipolla
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Dani Daniels Soț

Cine este soțul lui Dani Daniels? Este căsătorită cu producătorul de televiziune Victor Cipolla în 2017. Mai mult, a încărcat o poză cu soțul ei pe Instagram și a scris-o ca „3 ani căsătoriți cu cel mai bun prieten și suflet pereche al meu. Timpul a zburat ... atâtea aventuri uimitoare cu tine, abia aștept să văd ce îți rezervă viitorul! Te iubesc @evilgeniusvic! 💕 (Ps: Mă bucur foarte mult că m-am dus la acel baby shower!) ”. În plus, Dani Daniels se identifică ca bisexual și se consideră în principal un „model de fată / fată”.

Citește și: Ava Addams (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoarea netă a Dani Daniels

Care este valoarea netă a lui Dani Daniels? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Este un afiș frecvent pe Instagram, unde are milioane de adepți. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Postările ei de pe Instagram au inclus frecvent fotografii ale sale cu prieteni sau cu descendenți ai părinților sau bunicilor celebri.

Fapte despre Dani Daniels

 1. Daniels a anunțat noul ei talk show Dinner With Dani pe Amazon Prime Video, în 2018.
 2. A fost plasată pe lista CNBC cu „The Dirty Dozen: Porn’s Most Popular Stars” în 2014 și 2015.
 3. Ea a fost Twistys Treat of the Month pentru iulie 2011.
 4. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 5. Este un iubitor de animale de companie avid.
 6. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 7. A fost crescută de mama ei în California.
 8. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 9. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 10. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 11. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 12. Ea este singură în aceste momente.
 13. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 14. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 15. Portocaliul și negrul sunt culoarea ei preferată.

Citește și: Jia Lissa (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte