Dasha Taran (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Dasha Taran, o tânără din Rusia, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor de socializare. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Dasha Taran impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dasha Taran.

Dasha Taran Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Dasha Taran? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Dasha Taran? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Dasha Taran Age

Câți ani are Dasha Taran? Ziua ei de naștere cade pe 12 octombrie 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea rusă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Iubitul Dasha Taran

Cine este iubitul lui Dasha Taran? Vedeta și superba vedetă Instagram Dasha Taran este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Desiree Montoya (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Wiki Dasha Taran

Dasha TaranWiki / Bio
Nume realDasha Taran
PoreclăDasha
Faimos caInstagram Star
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere12 octombrie 1999
Locul naşteriiRusia
Semnul nașteriiBalanță
NaţionalitateRusă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Dasha Taran Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dasha Taran? La o vârstă fragedă, Dasha Taran și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Mario Selman (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Dasha Taran Cariera

Dasha Taran a modelat mai multe piese din linia de îmbrăcăminte de tip boutique 66girls în 2017. Și-a început cariera ca influencer împărtășind fotografii / videoclipuri cu ilustrații și artă.

Dasha Taran Fapte

  1. Dasha Taran are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  6. Ea a strâns peste 3 milioane de fani uimitori pe rețeaua de socializare.
  7. Nu se teme să se apropie de treburile casnice închizând niște spălături.

Citește și: Brianna Buchanan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte