Claire Saffitz (Chef) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Claire Saffitz este un bucătar american de patiserie, scriitor de mâncare și personalitate YouTube. Este bine cunoscută pentru abilitățile sale de gătit. A fost redactor la revista Bon Appétit și a jucat, de asemenea, în mai multe seriale de pe canalul YouTube Bon Appétit. În afară de aceasta, ea este foarte activă pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Janice Griffith.

Claire Saffitz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Claire Saffitz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-30-39 inch. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Claire Saffitz Bio, Age & Family

Câți ani are Claire Saffitz? Ziua ei de naștere cade pe 16 septembrie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în St. Louis, MO, într-o familie de evrei Ashkenazi. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat liceul Clayton, absolvind în 2005.

Claire SaffitzWiki / Bio
Nume realClaire Saffitz
PoreclăClaire
Faimos caChef, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă34 de ani
Zi de nastere16 septembrie 1986
Locul naşteriiSt. Louis, MO
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ReligieEvreiască
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-30-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieHarris Mayer-Selinger
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)
PisicăMaya și Felix

Claire Saffitz Soț

Cine este soțul Clairei Saffitz? Este căsătorită cu soțul ei, colegul bucătar Harris Mayer-Selinger, în cartierul Upper West Side din New York. Are două pisici pe nume, Maya și Felix.

Claire Saffitz Carieră

Claire Saffitz s-a alăturat Bon Appétit în 2013. În iulie 2017, a debutat Gourmet Makes, în care Saffitz a încercat să recreeze sau să ridice gustări populare precum Doritos, Twinkies și Gushers. Ea a apărut pe un segment de gătit la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, în ianuarie 2020. Saffitz a semnat cu Creative Artists Agency, care o reprezintă în toate domeniile, cu excepția cărților, în octombrie 2020.

Citește și: CZN Burak (Restaurator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Claire Saffitz Net Worth

Care este valoarea netă a lui Claire Saffitz? Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD). Mai mult, în octombrie 2020, ea a anunțat oficial că nu se va mai întoarce la canalul YouTube al companiei. Saffitz a anunțat că nu a fost sub contract cu compania din mai 2020 și că își va reevalua relația cu Bon Appétit.

Claire Saffitz Fapte

  1. Claire a lansat două noi serii cu Saffitz: Bon Appétit’s Baking School și Making Perfect, în 2019.
  2. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  3. A obținut o diplomă de master în istorie la Universitatea McGill în 2013, cu accent pe istoria culinară franceză în epoca modernă timpurie.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Îi place să călătorească și să fotografieze.

Citește și: Robert Sandberg (Chef) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte