Jack Wright (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Prietena, Fapte

Jack Wright este un dansator și un artist de renume cunoscut pe TikTok care a devenit un fenomen cu milioane de adepți. A câștigat o popularitate suplimentară ca membru al grupului social The Hype House alături de Chase Hudson, Nick Austin, Tony Lopez, Avani Gregg și mulți alții. A început să posteze pe contul său de Instagram jack.wright21 în vara anului 2016. A fost un săritor cu prăjini care a participat la atletism la Great Oak High School. El a postat un videoclip de dans cu Charli D'Amelio pe TikTok de ziua ei în 2020, care a câștigat peste 3 milioane de vizionări. Este fratele geamăn al lui James Wright. A realizat o serie de videoclipuri cu colegi de personalitate Hype House, cum ar fi Addison Rae.

Familia Jack Wright

Jack Wright s-a născut pe 29 martie 2003, în California, SUA. Are un frate geamăn pe nume James, care lucrează și ca star TikTok și membru al The Hype House. În ceea ce privește educația, Jack Wright este absolvent al liceului Great Oak. În timpul școlii, a fost săltător de stâlpi și a participat la mai multe evenimente de atletism. În afară de aceasta, Wright este, de asemenea, un talentat săltător de stâlpi și a concurat la multe evenimente de atletism. Este un dansator fantastic cunoscut pentru abilitățile sale unice de coregrafie și expresiile faciale.

Cariera lui Jack Wright

Vorbind despre cariera sa, Jack Wright a început să posteze pe contul său de Instagram în vara anului 2016. La început, a început să împărtășească fotografii de la concursurile sale de sărituri cu prăjina. De asemenea, a început să-și posteze fotografii de călătorie și alt conținut din viața de zi cu zi. Apoi, s-a alăturat TikTok și a început să împărtășească clipuri din mișcările sale de dans și alte videoclipuri distractive din aplicație. Jack Wright a fost doar un alt băiat american normal, până când unul dintre videoclipurile sale a înclinat „THIS WAs NOT PlaNneD” a devenit viral și l-a făcut o stea.

Jack Wright Net Worth

Cât costă Jack Wright? Valoarea netă a Jack Wright este estimată la aproximativ 1 milion de dolari. Sursa sa principală de venit este cariera sa în social media.

Prietena Jack Wright

În prezent, Jack nu este deschis cu privire la starea sa de întâlnire și relație. În prezent, el locuiește în Beverly Hills, California. Este bun prieten cu mulți utilizatori TikTok precum Chase Hudson, Nick Austin, Tony Lopez și Avani Gregg, pentru a numi doar câțiva.

Jack Wright Age

Vârsta lui Jack Wright are 17 ani. A început să posteze pe contul său de Instagram în vara anului 2016. A distribuit inițial fotografii de la competițiile sale de sărituri cu prăjina. De asemenea, a început să-și posteze fotografii de călătorie și alt conținut din viața de zi cu zi. Apoi s-a alăturat TikTok și a început să împărtășească clipuri din mișcările sale de dans și alte videoclipuri distractive din aplicație. Jack Wright a fost doar un alt băiat american normal, până când unul dintre videoclipurile sale a înclinat „THIS WAs NOT PlaNneD” a devenit viral și l-a făcut o stea.

Wiki Jack Wright

Wiki / Bio
Nume realJack Wright
PoreclăJack
Vârstă17 ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

29 martie 2003
ProfesieTikTok Star, YouTuber,

Influencer pe rețelele sociale

Renumit pentruAnimator pe TikTok care

a devenit un fenomen cu

peste 3,4 milioane de adepți

Locul naşteriiCalifornia
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacBerbec
Reședința curentăCalifornia, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 65 Kg

Lire sterline: 143 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-32-46 țoli
Dimensiunea bicepsului17 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: James Wright

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Prietena / ÎntâlniriSingur
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Great Oak
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Favorită
Culoare preferataViolet
Actrita preferataEmma Watson
Bucătăria preferatăItaliană
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriDans, Cânt, Gimnastică
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Citește și: Kyle Thomas (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Fapte

Fapte Jack Wright

  • Popularitatea și recunoașterea lui Jack Wright au fost bruste.
  • El a creat contul TikTok și și-a postat videoclipurile de dans pentru distracție și pentru a merge doar cu tendința.
  • El a fost doar un băiat american normal, până când unul dintre videoclipurile sale intitulat „THIS WAs NOT PlaNneD” a devenit viral și l-a transformat în star TikTok.
  • Primul său videoclip care a devenit viral a fost „Versiunile Walmart ale fraților Lopez”, care au devenit populare pe TikTok, pe care adepții săi le-au plăcut pentru mișcările sale infidele.
  • În urma videoclipului a fost „într-adevăr vibin”, frații gemeni și-au uimit fanii cu dansul lor uimitor.

Citește și: Devin Caherly (TikToker) Wiki, Bio, Familie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

  • Hype House l-a ajutat foarte mult la succesul său și fiecare membru al grupului a fost văzut în videoclipurile celorlalți, arătându-și abilitățile de dans.
  • În plus, el îi încarcă și sincronizarea buzelor pe alte videoclipuri.
  • Orice videoclipuri pe care le postează pe TikTok aproape în medie obțin aproximativ 2 milioane -3 milioane de vizionări.
  • Primul său videoclip de dans care a devenit popular pe TikTok a fost „versiunile Walmart ale fraților Lopez”.
  • Jack Wright a obținut stele de unul singur pe TikTok, grupul său de colaborare, The Hype House, a contribuit foarte mult la succesul său.
  • În prezent, Jack Wright are mai mult de un milion de fani pe TikTok.
  • Videoclipurile sale au acumulat peste 15 milioane de aprecieri.
  • În prezent, el locuiește în Los Angeles, California.

Citește și: Annie Grace (Youtuber) Vârstă, Wiki, Bio, Iubit, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found