Logan Paul (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Logan Paul este un cunoscut YouTuber american, personalitate pe internet, actor și boxer. El a susținut calitatea de star pentru propriul său canal YouTube, a rulat podcastul Impaulsive din noiembrie 2018, care are în prezent peste 2,3 milioane de adepți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Logan Paul și multe altele despre el!

Logan Paul Înălțime și greutate

Cât de înalt este Logan Paul? El se află la o înălțime de 6 ft 3 in sau altfel 1,82 m sau 182 cm. Cântărește în jur de 62 Kg sau 134 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 10,5 SUA.

Logan Paul Net Worth

Care este valoarea netă a lui Logan Paul? El și-a înregistrat canalul de YouTube, TheOfficialLoganPaul, pe 18 octombrie 2013. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane USD (USD). Canalul său a primit peste 22 de milioane de abonați și 4,8 miliarde de vizionări, clasându-se pe locul 54 în SUA și plasându-l printre primele 140 de canale abonate de pe platformă până în prezent. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Logan Paul Prietena

Cine este iubita lui Logan Paul? În aprilie 2020, Paul a început să se întâlnească cu modelul Josie Canseco, fiica jucătorului MLB pensionar Jose Canseco.

Citește și: JustJordan33 (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Logan PaulWiki / Bio
Nume realLogan Paul
PoreclăLogan
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Zi de nastereWestlake, OH
Locul naşterii1 aprilie 1995
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (6 ft 3 in)
Greutateaproximativ 62 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-30-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitaJosie Canseco
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Logan Paul Bio, Age & Family

Câți ani are Logan Paul? Ziua lui de naștere cade la 1 aprilie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Westlake, OH. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A participat la Westlake High School, obținând rangurile de fundaș All-Star The Plain Dealer din echipa de fotbal în 2012.

Citește și: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soț / soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Logan Paul Carieră

Logan Paul este un fost luptător campion de stat din Westlake, Ohio. S-a înscris la Universitatea Ohio cu o bursă academică completă ca student la inginerie. A început pe YouTube cu mai puțin succes. În plus, Pepsi l-a ales să participe la o campanie de publicitate bazată pe Vine.

Logan Paul Fapte

  1. Paul are strămoși englezi, irlandezi, scoțieni, galezi și evrei.
  2. În octombrie 2015, Paul locuia în același complex de apartamente de pe Hollywood și Vine din Hollywood, California.
  3. În octombrie 2017, Paul și Eckenrode s-au mutat într-o moșie din Encino, California.
  4. Paul susține că este orb roșu-verde.
  5. Paul a încercat o cascadorie în timpul căreia a aterizat pe un scaun și a deteriorat o parte a testiculului drept, în 2017.

Citește și: GeorgeNotFound Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă: 10 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found