Mary Kathryn Muenster (J.B. Pritzker Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte

Mary Kathryn Muenster este o personalitate americană și mai bine cunoscută ca soția omului de afaceri și filantrop american, J.B. Pritzker. În prezent, ea locuiește în Washington, D.C. Pritzker a dirijat în mod intenționat un conac pe care îl cumpărase alături de casa sa de milioane de dolari pentru a deveni nelocuibil prin scoaterea toaletelor din reședință. Reglați biografia și explorați mai multe despre povestea vieții lui Mary Kathryn Muenster.

Mary Kathryn Muenster Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mary Kathryn Muenster? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Mary Kathryn Muenster Age

Câți ani are Mary Kathryn Muenster? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. În prezent, are aproximativ 49 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Washington, D.C ..

Mary KathrynWiki / Bio
Nume realMary Kathryn
PoreclăMaria
Faimos caSoția lui J.B. Pritzker
Vârstă49 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiWashington DC.
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiTeddi Pritzker și

Donny Pritzker

Soț / SoțieJ.B. Pritzker
Valoarea netăN / A

Mary Kathryn Muenster Soț și copii

Cine este soțul lui Mary Kathryn Muenster? În 1993, Pritzker s-a căsătorit cu Mary Kathryn „M. K. ” Muenster din Dakota de Sud, pe care o cunoscuse la Washington, D.C., când lucra ca asistentă a senatorului american Tom Daschle din Dakota de Sud. Ea este unul dintre cei trei copii ai lui Theodore și Karen Muenster. Tatăl ei a candidat fără succes la Senatul SUA în 1990. Locuiesc în cartierul Gold Coast din Chicago, împreună cu cei doi copii ai lor. Ei sunt numiți ca Teddi Pritzker și Donny Pritzker.

Citește și: Penny Pritzker (politician) Net Worth, Soț, Bio, Wiki, Copii, Vârstă, Carieră, Înălțime, Greutate, Fapte

Mary Kathryn Muenster Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mary Kathryn Muenster? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Pe de altă parte, se estimează că soțul ei are o valoare netă de 3,4 miliarde de dolari.

Mary Kathryn Muenster Fapte

  1. Pritzker este o alegere pro și este un susținător vocal al drepturilor femeilor.
  2. Pe 23 ianuarie 2019, Pritzker a angajat Illinois în Alianța SUA pentru Climă, care va viza reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră ale statului cu peste 26% până în 2025.
  3. Soțul ei a primit Premiul Institutului Spirit of Erikson pentru crearea inițiativei pentru copii.
  4. Mary Kathryn Muenster s-a căsătorit cu soțul ei J.B Pritzker în anul 1993.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: J. B. Pritzker (guvernator al Illinois) Biografie, vârstă, valoare netă, înălțime, greutate, soție, copii, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found