Yara Khmidan (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Yara Khmidan, o tânără din Ucraina, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor de socializare. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei excepțional de modelare, Yara Khmidan impresionează lumea cu aspectul ei uimitor. Este reprezentată de Wilhelmina Models și Storm Management. De asemenea, a făcut campanii pentru costume de baie Victoria’s Secret, Guess și Beach Bunny. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Yara Khmidan Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Yara Khmidan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Yara Khmidan? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 CC.

Vârsta Yara Khmidan

Câți ani are Yara Khmidan? Ziua ei de naștere cade pe 25 august 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea ucraineană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Ucraina. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În prezent, locuiește în New York.

Yara Khmidan Wiki

Yara KhmidanWiki / Bio
Nume realYara Khmidan
PoreclăYara
Faimos caModel
Vârstă27 de ani
Zi de nastere25 august 1993
Locul naşteriiUcraina
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateucrainean
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Yara Khmidan

Cine este iubitul lui Yara Khmidan? Vedeta și superba vedetă Instagram Yara Khmidan este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Yara Khmidan Net Worth

Care este valoarea netă a lui Yara Khmidan? La o vârstă fragedă, Yara Khmidan și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Cariera lui Yara Khmidan

Yara Khmidan a fost prezentată într-o scriere de Sports Illustrated ca una dintre audițiile lor de apel de distribuție SI Swimsuit. A câștigat peste 110.000 de adepți pe Instagram. A fost descoperită pentru prima dată pentru modelare în adolescență. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Fapte Yara Khmidan

  1. Yara Khmidan are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Este un model de elită.
  3. Ea este, de asemenea, cunoscută sub numele de Chipul lenjeriei Guess.
  4. Secretul ei de frumusețe este „Bea un pahar de apă cu o linguriță de oțet de mere în fiecare dimineață și bea multă apă pe tot parcursul zilei”.
  5. Îi place JetSet Pilates.
  6. Mâncarea ei preferată este puiul prăjit la Blue Ribbon Sushi Bar & Grill.
  7. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  8. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  9. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  10. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!