Nikki McKibbin (Cântăreață) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Soț, Fiu, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nikki McKibbin a fost un cantautor american de muzică rock. Ea a susținut că este cunoscută pentru că a apărut pe American Idol, pe locul trei. A terminat pe locul trei în sezonul de debut al serialului de televiziune de realitate American Idol. În afară de asta, a apărut și în primul sezon al Popstars. În mai 2007 și-a lansat albumul de debut, Unleashed. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, fiul, moartea cauzei valorii nete, familiei, carierei și multe altele despre Nikki McKibbin.

Nikki McKibbin Cauza morții

Care este cauza morții lui Nikki McKibbin? Pe 31 octombrie 2020, McKibbin a murit de un anevrism cerebral. Ea a murit la vârsta de 42 de ani. Al doilea sezon, Justin Guarini, a dat vestea noaptea de Halloween pe pagina sa de Instagram. În plus, este a patra finalistă a American Idol care a murit după Michael Johns în 2014, Rickey Smith în 2016 și Leah LaBelle în 2018.

Nikki McKibbin Înălțime și greutate

Cât de înaltă era Nikki McKibbin? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Avea ochi frumoși de culoare maro închis și avea părul blond.

Nikki McKibbin Bio, vârstă și familie

Câți ani avea Nikki McKibbin în momentul morții ei? S-a născut la 28 septembrie 1978 în Grand Prairie, Texas. La momentul morții ei, avea 42 de ani. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Avea și frați.

Citește și: Just Sam (Singer) Wiki, Bio, Valoare netă, Iubit, Sexualitate, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Nikki McKibbinWiki / Bio
Nume realKatherine Nikki McKibbin
PoreclăNikki
Faimos caCântăreaţă
Vârstă42 de ani (decedat)
Cauza morțiiAnevrism cerebral
Zi de nastere28 septembrie 1978
Locul naşteriiGrand Prairie, Texas
Semnul nașteriiPiese
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiul: Tristen Cole Langley
Soț / SoțieCraig
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Nikki McKibbin Soț și fiu

Cine a fost soțul lui Nikki McKibbin? A fost căsătorită cu Craig, a apărut cu ea la Celebrity Rehab cu Dr. Drew. Mai mult, ea a avut un fiu, Tristen Cole Langley care s-a născut pe 20 decembrie 1997, dintr-o relație anterioară.

Nikki McKibbin Net Worth

Care a fost valoarea netă a lui Nikki McKibbin? Cântatul a fost sursa ei principală de venit. În 2004, ea a apărut pe CD-ul de vacanță Crăciun într-un Fishbowl împreună cu alte câteva vedete ale realității pentru Fishbowl.com. Valoarea sa netă a fost estimată la peste 400.000 de dolari (USD).

Citește și: Gabriella Wilson (H.E.R.) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Nikki McKibbin Carieră de cântat

McKibbin și-a lansat călătoria în reality show în 2001, concurând la competiția WB Popstars. După ce a activat-o pe Idol, a fost semnată la un acord prin RCA și 19 Records, dar a blocat coarnele pentru refuzul ei de a înregistra un album de țară. În cele din urmă a lansat un album rock, „Unleashed”, în 2007. La câțiva ani după Idol, a apărut în emisiunea de reality show VH1 Celebrity Rehab împreună cu Dr. Drew în 2008, căutând tratament pentru dependența de alcool și cocaină. Ulterior a apărut în emisiunile Sober House, Fear Factor și Bravo’s Battle of the Network Reality Stars. S-a întors pe scurt la Idol în 2014, când fiul ei de 15 ani, Tristan Langley, a audiat pentru spectacol în fața judecătorilor Harry Connick Jr., Keith Urban și Jennifer Lopez. Langley îi dăduse mamei sale un trandafir pe scena Idol când avea doar patru ani. Doi ani mai târziu, McKibbin a suferit șase intervenții chirurgicale la spate.

Nikki McKibbin Fapte

  1. McKibbin a făcut o scurtă apariție în 2014, când fiul ei de 15 ani, Tristan Langley, a făcut o audiție.
  2. În 2005, McKibbin a apărut în mai multe emisiuni de realitate, inclusiv un episod „Reality TV Stars” din Fear Factor,
  3. McKibbin a condus Angelfire Productions, o companie de karaoke, dar după Idol, „a ieșit din afacerea cu karaoke” pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale.
  4. Era o iubitoare pasionată de animale de companie.
  5. Era foarte apropiată de fiul și soțul ei.

Citește și: Meek Mill (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found