Cher (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Cher este o cântăreață, actriță și personalitate americană de televiziune. Este cunoscută și sub numele de „Zeița Popului”. Numele ei real este Cherilyn Sarkisian. De fapt, ea a fost descrisă ca întruchipând autonomia feminină într-o industrie dominată de bărbați. Specialitatea ei este vocea cântătoare contralto distinctivă și pentru că a lucrat în numeroase domenii de divertisment, precum și a adoptat o varietate de stiluri și apariții de-a lungul carierei sale de șase decenii. Aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, vârsta, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Cher Age, Bio & Family

Cati ani are Cher? S-a născut pe 20 mai 1946 în El Centro, California. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este John Sarkisian, era armean-american. Tatăl său era șofer de camion cu probleme de droguri și jocuri de noroc. Mai mult, numele mamei ei este Georgia Holt. A fost un model ocazional și o actriță care a revendicat strămoșii irlandezi, englezi, germani și cherokei. Are și frați vitregi.

Înălțimea și greutatea Cher

Cât de înaltă este Cher? Ea se află pe o înălțime de 1,74 m sau, altfel, 5 ft 7 in înălțime. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are părul brun închis și are ochii căprui. Poartă o cană de sutien de mărimea 33 B. Ziua ei de naștere este pe 20 mai 1946.

Cher Husband & Children

Cine este curentul soțului Cher? S-a căsătorit cu Sonny Bono la 27 octombrie 1964 și au divorțat în 1975. Ulterior, s-a căsătorit cu al doilea soț Gregg Allman la 30 iunie 1975 și au divorțat în 1979. De asemenea, a binecuvântat cu copii pe nume Chaz Bono și Elijah Blue Allman.

CherWiki / Bio
Nume realCherilyn Sarkisian
PoreclăCher
Faimos caCântăreață pop, actriță, personalitate TV
Vârstă74 de ani
Zi de nastere20 mai 1946
Locul naşteriiEl Centro, CA
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 7 in (1,74 m)
Greutate57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpului34-26-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiChaz Bono și Elijah Blue Allman
Soțul1. Sonny Bono

2. Gregg Allman

Valoarea netăAproximativ 250 de milioane de dolari

Cher Career & Net Worth

Cronologia carierei: A câștigat popularitate în 1965 ca jumătate din duo-ul soț-soție folk rock Sonny & Cher după ce piesa lor „I Got You Babe” a ajuns pe locul 1 în topurile din SUA și Marea Britanie. Ea se construiește ca artist solo cu single-urile numărul unu „Billboard Hot 100” din SUA „Gypsys, Tramps & Thieves”, „Half-Breed” și „Dark Lady”.

Cât este valoarea netă a lui Cher? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari. Dovada vie din 2002–2005: Turneul de adio a devenit unul dintre cele mai mari încasări de concerte din toate timpurile, câștigând 250 de milioane de dolari. În 2008, ea a semnat un acord de 180 de milioane de dolari pentru titlul Colosseumului de la Caesars Palace din Las Vegas timp de trei ani.

Fapte despre Cher

  • Cher este unul dintre cei mai bine vânduți artiști de muzică din lume.
  • Din anii 1960 până în anii 2010, ea este singura artistă până în prezent care a avut un single numărul unu pe o listă Billboard în șase decenii consecutive.
  • De asemenea, este cunoscută pentru opiniile sale politice, prezența pe rețelele sociale, eforturile filantropice și activismul social, inclusiv drepturile LGBT și prevenirea HIV / SIDA.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  • Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Funerale, Prietena, Familia, Fapte