Ayax (ayax y prok edad) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Prietene, Fapte

Ayax este un rapper și youtuber spaniol. Este binecunoscut pentru duo-ul său spaniol Ayax y Prok care a devenit viral pe YouTube cu piesele „Reproches”, „De Grana A Maracay” și „Lutte (cu Fernando Costa). Cântă în Ayax y Prok alături de fratele său geamăn. De asemenea, este foarte activ pe alte platforme de socializare precum Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera lui Ayax și multe altele despre el!

Ayax Age

Câți ani are Ayax? Ziua lui de naștere cade pe 23 iulie 1991. Are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Granada, Spania. El deține naționalitatea spaniolă și aparține etniei mixte.

Ayax Înălțime și Greutate

Cât de înaltă este Ayax? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Ayax este estimată la 5 picioare 9 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 66 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Ayax-vârstă

Citește și: Flo Milli (Rapper) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ayax Wiki

AyaxWiki / Bio
Nume realAyax y prok edad
PoreclăAyax
Faimos caRapper, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă29 de ani
Zi de nastere23 iulie 1991
Locul naşteriiGranada, Spania
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateSpaniolă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 66 Kg
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului12,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Ayax Affair & Dating

Cine este iubita lui Ayax? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Ayax este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Citește și: Trippie Redd (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ayax Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ayax? Rapirea este principala sa sursă de venit. Canalul YouTube al trupei sale are peste 393 de milioane de vizualizări. Valoarea sa netă este estimată la 1,2 milioane USD (USD), începând cu 2021.

Fapte Ayax

  1. Numele tatălui și mamei lui Ayax Net nu sunt cunoscute.
  2. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.
  3. Era un adolescent în vârstă de liceu când a început să rap.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. Îi place să călătorească și să asculte muzică.

Citește și: Kanye West (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found