Emily Alyn Lind (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date despre carieră

Emily Alyn Lind este o actriță americană. Și-a început cariera ca actriță pentru copii, când a fost cunoscută pentru rolul ei recurent de tânără Amanda Clarke în serialul ABC Revenge și pentru rolul ei de Ariel în drama medicală CBS Code Black. A debutat în filmul de groază ca Heidi în The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia. Ulterior, a apărut în Mockingbird și Dear Dumb Diary. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera lui Emily Alyn Lind și multe altele despre ea.

Emily Alyn Lind Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emily Alyn Lind? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Emily Alyn Lind Age

Câți ani are Emily Alyn Lind? Ziua ei de naștere cade pe 6 mai 2002. În prezent, are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Statele Unite.

Emily Alyn LindWiki / Bio
Nume realEmily Alyn Lind
PoreclăEmily
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere6 mai 2002
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Emily Alyn Lind Prieten

Cine este iubitul lui Emily Alyn Lind? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Emily Alyn Lind Net Worth

Care este valoarea netă a lui Emily Alyn Lind? Lind a debutat în film ca actriță pentru copii în 2008 în Viața secretă a albinelor. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari (USD).

Emily Alyn Lind Carieră

Emily Alyn Lind Carieră: A apărut în filme precum Dear Dumb Diary, Enter the Void, J. Edgar, The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia și Movie 43. A interpretat-o ​​pe Emma Lavery în telenovela All My Children. Lind a avut roluri recurente în serialul de televiziune ABC Revenge ca tânără Amanda Clarke, precum și în serialul de televiziune ABC Eastwick în rolul Emily Gardener. Ea a mai apărut în serii precum Days of Our Lives, Medium, Flashpoint, Criminal Minds, Suburgatory și Hawaii Five-0. În 2017. A fost promovată într-un rol principal în drama medicală CBS Code Black pentru al treilea sezon al serialului, după ce a apărut ca personajul lui Ariel în primele două sezoane ale emisiunii. Lind a jucat rolul Melanie în filmul de groază de comedie, The Babysitter în 2017. Ea și-a reluat rolul în continuare, The Babysitter: Killer Queen. În 2018, Lind a fost distribuită ca Snakebite Andi în filmul din 2019 Doctor Sleep, bazat pe romanul Stephen King și continuarea filmului The Shining. În martie 2020, s-a anunțat că Lind va juca în viitoarea dramă pentru adolescenți HBO Max Gossip Girl.

Fapte despre Emily Alyn

  1. Numele tatălui său este John Lind și mama numită Barbara Alyn Woods.
  2. Are și frați.
  3. Are o soră mai mare pe nume Natalie și o soră mai mică pe nume Alyvia.
  4. Are o soră mai mare, Natalie Alyn Lind, și o soră mai mică, Alyvia Alyn Lind, care sunt și actrițe.
  5. Este activă pe platformele de socializare.
  6. Este un iubitor de animale de companie avid.
  7. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  10. Albastrul este culoarea ei preferată.

Citește și: Gabrielle Union (actriță) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found