Yeji (Singer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Yeji este un cântăreț coreean, rapper și lider. Este bine cunoscută pentru grupul de K-pop ITZY. Grupul a fost format de JYP Entertainment. De asemenea, este dansatoare, actriță și personalitate de reality show. Reglați biografia și aflați mai multe despre wiki-ul lui Yeji, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea Yeji

Cât de înaltă este Yeji? Este o doamnă superbă, cu un corp bine întreținut în clepsidră, în vârstă de 20 de ani. Ea stă înaltă cu o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,65 m în timp ce corpul ei cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurarea corpului ei este de aproximativ 35-26-37 țoli, cu sutienul de 34 B și 6 SUA ca rochie. Are un ten foarte alb, cu păr șaten și ochi căprui.

Yeji Bio, Age & Family

Câți ani are Yeji? Numele ei real este Hwang Yeji. S-a născut pe 26 mai 2000 în Jeonju, Coreea de Sud. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. A devenit stagiară în 2016, așa că s-a pregătit timp de 3 ani.

Citește și: Hyuna (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Valoare netă, Iubit, Familie, Fapte

YejiWiki / Bio
Nume realHwang Yeji
PoreclăYeji
Faimos caCântăreț, rapper
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere26 mai 2000
Locul naşteriiJeonju, Coreea de Sud
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 35-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Iubitul Yeji

Cine este iubitul lui Yeji? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. În 2017, a apărut în Stray Kids ‘Survival Show EP1. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Citește și: Kim Chungha (cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Yeji Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Yeji? A avut un cameo într-o emisiune TV din 2015 numită Twenty Again. S-a clasat pe locul 86 în 100 de fețe frumoase ale TC Candler 2019. Ea a interpretat „Like Ohh Ahh” de Twice în audiția sa. A devenit stagiară JYP Entertainment în 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD).

Fapte Yeji

  1. Yeji s-a clasat pe locul 86 în 100 de fețe cele mai frumoase ale TC Candler 2019.
  2. Are o afecțiune numită „Atopy”.
  3. Când Yeji avea în jur de 8 ani, s-a îmbolnăvit grav de 3 boli mortale.
  4. Yeji a menționat, de asemenea, că a trecut printr-o procedură minoră și că a stat în spital aproape un an înainte de a fi mai bună.
  5. Ryujin și Yeji au obținut ambele permise de conducere pentru revenirea la „Not Shy”.
  6. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: TEKASHI69 sau 6IX9INE (Rapper) Biografie, Vârstă, Rapping, Prietena, Probleme legale, Valoare netă, Carieră, Înălțime, Greutate, Informații rapide, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found