James Longman (Jurnalist) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

James Longman (n. 28 decembrie 1986) este un cunoscut jurnalist englez și corespondent străin pentru rețeaua americană ABC News. Anterior, a lucrat la BBC, unde a lucrat ca reporter general de știri și corespondent al corporației din Beirut. În plus, cunoaște foarte bine limba arabă și franceză. De asemenea, este specializat în Orientul Mijlociu și raportează în mod regulat cu privire la problemele legate de criza refugiaților și lumea arabă, precum și despre incidentele teroriste din Europa.

Vârstă, înălțime, greutate și măsurători ale corpului

Vârsta lui James Longman are 33 de ani. Are o înălțime foarte bună de 6 picioare. Cântărește în jur de 68 Kg. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-37 țoli. Bicepsul său are 16 inci. În plus, culoarea părului este maro închis și are culoarea ochi alun.

James Longman Viață personală și întâlniri

Corespondentul străin ABC News, Longman, este în mod deschis gay. În prezent, este logodit cu partenerul său pe termen lung, Alex.

El a anunțat. „Suntem logodiți. L-am întrebat pe Alex în grădină în timp ce mama lui filma, încercând să-l opresc pe nepotul său să fugă la noi. Și apoi au venit și restul familiei. Plângea destul de mult. James tocmai i-a cerut să se căsătorească cu el, dragă și Alex a spus. da!" Spuse Longman în timp ce toată lumea se bucura.

James Longman Bio & Family

Longman s-a născut la 28 decembrie 1986 în vestul Londrei. Informațiile sale de familie nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. În ceea ce privește educația, a fost educat la Hill House din Knightsbridge și la Worth School, un internat din West Sussex. El are o diplomă de licență în arabă de la Școala de Studii Orientale și Africane și un master în Politică Comparată de la London School of Economics.

Cariera lui James Longman

A vorbi despre asta este carieră. Longman și-a început cariera în Siria, unde a petrecut șase luni pentru a raporta la ziarele britanice, petrecând timp în zonele deținute de rebeli înaintea războiului. El a fost angajat de BBC pentru specializarea sa în Siria, în 2012.

Acum la ABC, el acoperă știrile de ultimă oră din Europa și Orientul Mijlociu desfășurate adesea pentru a acoperi atacurile teroriste - precum și pentru a face recenzii și știri speciale pe tot felul de probleme pentru Good Morning America, World News Tonight și Nightline de la ABC

Mai mult, el s-a interesat în mod special de sănătatea mintală și a raportat istoria propriei familii pentru programul BBC Derbyshire de la BBC, unde avea sediul la Londra. A condus Maratonul Londrei în ajutorul Mind, în 2016. În prezent. lucrează și la multe proiecte.

James Longman Net Worth

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de vedetă este James Longman. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în James Longman de a o face ca jurnalist. Din această cauză, nu este o surpriză faptul că James Longman se ridică treptat la vedete, pentru a deveni unul dintre cei mai buni jurnaliști din industrie. Începând cu 2020, valoarea netă a lui James Longman este estimată la aproximativ 56.700 USD.

James Longman Wiki

Wiki / Bio
Nume realJames Longman
PoreclăJames
Vârstă33 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

28 decembrie 1986
ProfesieJurnalist
Renumit pentruJurnalist ABC News
Locul naşteriiLondra, Anglia
Naţionalitatebritanic
Etniealb
SexualitateGay
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacVărsător
Reședința curentăLondra, Regatul Unit
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 6 '0 "

Centimetri: 183 cm

Metri: 1,83 m

GreutateKilograme: 68 Kg

Lire sterline: 149 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

42-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsului16 inch
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăAngajat
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Iubit / ÎntâlnireAlex (Logodnica)
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
Universitate1. Școala de studii orientale și africane

London School of Economics

Şcoală1. Școala Hill House

2. Worth School

Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și cântă la chitară
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 56.700 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Geneive Abdo (jurnalist) Valoare netă, soț, vârstă, înălțime, greutate, biografie, wiki, carieră, fapte

James Longman Fapte

  • Corespondentul străin al ABC News, James Longman, a raportat despre persecuția persoanelor LGBTQ + în Cecenia în 2019.
  • Îl numește pe iubitul său Alex foarte răbdător și destul de incredibil.
  • În prezent, James Longman este corespondent străin pentru ABC News cu sediul în biroul din Londra.
  • El este activ pe platformele de socializare și are un fan decent urmărind acolo.
  • În prezent, el locuiește la Londra, Regatul Unit.

Citește și: Keith Morrison (jurnalist NBC) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found