Justina Valentine (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Justina Valentine este un rapper, cântăreț, compozitor și model american. Ea a susținut celebritatea pentru single-urile sale „Candy Land”, cu rapperul Fetty Wap, „All The Way” și „Unbelievable”. În 2016. a lansat un album numit Scarlet Letter. De asemenea, s-a alăturat sezonului 8 al serialului Wild N ’Out de la MTV. Reglați biografia lui Justina Valentine și aflați mai multe despre iubitul ei, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă și multe alte fapte din copilărie.

Justina Valentine Bio, Age & Family

Câți ani are Justina Valentine? Ziua ei de naștere este pe 14 februarie 1987. În prezent, are 33 de ani. Valentine s-a născut în județul Passaic, New Jersey, deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A crescut într-o familie de muzicieni și a făcut teatru și dans în copilărie. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public. În ceea ce privește calificările educaționale, ea este absolventă de liceu.

Justina Valentine Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Justina Valentine? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau 1,72 m sau 172 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Statisticile corpului ei sunt de 34-26-37 inch. Poartă un sutien de 33 C. Are ochi albaștri și părul roșu cireș.

Justina ValentineWiki / Bio
Nume realJustina Valentine
PoreclăJustina
Faimos caModel, rapper, compozitor
Vârstă33 de ani
Zi de nastere14 februarie 1987
Locul naşteriiPassaic, NJ
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 8 in
Greutate57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpului34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiRoșu Cireș
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane de dolari

Justina Valentine Boyfriend

Cine este actualul iubit al Justinei Valentine? În prezent, este singură. Nu i se oferă informații despre viața ei romantică. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Justina Valentine Carieră și valoare netă

Cronologia carierei Justina Valentine: Valentine a avut mereu dragoste pentru hip hop și pop. În 2006 a început să-și înregistreze propria muzică. În 2012, a lansat prima sa mixtape Route 80. A devenit faimă pentru EP-ul ei, Valentine, în 2013 debutând pe locul 38 în topurile iTunes R&B. Ea și-a lansat al doilea mixtape, Red Velvet, în 2014. Mai mult, în 2016, și-a lansat albumul de studio, Scarlet Letter și în același an a fost adăugată în distribuția sezonului 8 din Wild ‘N Out pe MTV.

Cât costă valoarea netă a lui Justina Valentine? Cântatul este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari, ca în 2020.

Fapte despre Justina Valentine

  • Valentine are un pop eclectic și sunet infuzat de suflet.
  • Ea a avut single-uri grafice și emisiuni radio importante.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  • De asemenea, este apreciată pentru simțul ei unic de îmbrăcare și stilurile de păr.
  • Valentine a fost selectat pentru a co-găzdui o versiune relansată a show-ului de întâlniri MTV Singled Out alături de rapper și colegul Wild Conceited, care a difuzat exclusiv pe canalul YouTube al rețelei, în noiembrie 2018.
  • De asemenea, este proprietarul Boutique J Valentina.
  • Își desfășoară propria linie de mărfuri unde își vinde propria linie de lenjerie cu o gamă accesibilă de la 39 USD.
  • De asemenea, ea vinde geantă de mână acolo cu o comandă de peste 50 USD.
  • Este și o iubitoare de tatuaje.

Citește și: Harry Styles (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte