Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Cauza morții, Înălțime, Prietena, Valoare netă, Fapte

Fiul Melissei Etheridge, Beckett Cypher, a murit la vârsta de 21 de ani, pe 13 mai 2020, ca urmare a unei „dependențe de opioide”, așa cum a dezvăluit cântăreața în vârstă de 58 de ani a doua zi. Deși a făcut aluzie la o supradoză, cauza oficială a morții nu a fost încă confirmată în mod explicit. Beckett s-a născut la 18 noiembrie 1998 și a fost singurul fiu al lui Etheridge din fosta relație cu regizorul Julie Cypher. Cei doi au avut și o fiică, Bailey Jean Cypher, în 1997, înainte de a se despărți în cele din urmă în 2000. David Crosby de la Crosby, Stills, Nash și Young a fost tatăl biologic al lui Beckett. El a ajutat la conceperea copilului după ce și-a donat sperma cuplului de vedete la sfârșitul anilor '90.

Beckett Cypher Vârstă, înălțime și greutate

La momentul morții sale, Beckett Cypher avea 21 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare 4 inci. Cântărește în jur de 56 de kilograme. Măsurătorile corpului său au fost de 42-32-37 inci. Bicepsul lui avea 14 inci. În plus, culoarea părului era maro închis și avea culoarea ochilor maro închis.

Beckett Cypher Cauza morții

Beckett Cypher a murit din cauza unei supradoze de droguri la vârsta de 21 de ani. Mama sa, Etheridge, a spus: „Fiul meu Beckett, care avea doar 21 de ani, s-a străduit să-și depășească dependența și în cele din urmă a cedat astăzi”, a spus vedeta. „Îi va lipsi cei care l-au iubit, familia și prietenii săi. Inima mea e frântă."

„Sunt recunoscător pentru cei care au contactat condoleanțe și le simt dragostea și durerea sinceră”, a adăugat Etheridge în postarea sa. „Ne luptăm cu ce altceva am fi putut face pentru a-l salva și, în cele din urmă, știm că nu mai are durere acum”. Ea a adăugat.

În plus, după moartea mamei ei Beckett, Melissa Etheridge spune că se vindecă încet în urma morții fiului ei Beckett. În câteva zile va face un anunț despre planurile ei de a reveni la muzică ”.

Beckett Cypher Bio, părinți și viața timpurie

Beckett Cypher s-a născut pe 18 noiembrie 1998 în SUA. El deține naționalitatea americană. Numele mamei sale este Melissa Etheridge, care este un cântăreț faimos și tatăl său, Julia Cypher.

În plus, mama sa, Etheridge, a fost părintele lui Beckett cu fosta ei parteneră Julia Cypher, cu care are și o fiică, Bailey Jean. Ambii copii au fost concepuți folosind inseminarea artificială și o donație de spermă de la muzicianul David Crosby. De asemenea, are gemeni, Johnnie Rose și Miller Stephen, alături de Tammy Lynn Michaels.

toată dragostea mea către Melissa Etheridge pentru pierderea frumosului ei băiat beckett ... fără cuvinte #onlylove

- ROSIE (@Rosie) 13 mai 2020

În ceea ce privește educația, Beckett Cypher și-a terminat studiile școlare și de facultate și apoi a planificat să-și înceapă cariera.

Prietena Beckett Cypher

În ceea ce privește viața personală și prietena, Beckett Cypher nu se întâlnea cu nimeni. Nu era căsătorit și nici logodit cu nimeni. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Beckett Cypher Net Worth

S-a născut într-o familie bogată. Dar, ura să-și arate statutul de celebritate în public. Mai mult, el a moștenit o bogăție de aproximativ 20-25 milioane dolari SUA de la mama-tată a celebrității sale.

Beckett Cypher Wiki

Wiki / Bio
Nume realBeckett Cypher
PoreclăBeckett
Vârstă21 de ani (decedat)
Născut18 noiembrie 1998
Cauza morțiiSupradozaj cu medicamente
La stiriA murit pe 13 mai 2020
ProfesieStudent
Locul naşteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacScorpionul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '4 "

Centimetri: 163 cm

Metri: 1,63 m

GreutateKilograme: 56 Kg

Lire sterline: 124 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

30-28-34 inch
Dimensiunea bicepsului13 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului6 (SUA)
Familie
PărinţiTată: David Crosby

Mama: Julie Cypher

FratiiFrate: Johnnie Rose și Miller Stephen

Sora: Bailey Jean

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?N / A
Prietena / ÎntâlniriN / A
Soția / soțiaN / A
CopiiN / A
Educaţie
cea mai inalta calificareAbandon universitar
UniversitateN / A
ŞcoalăLiceul Public
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 25 de milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)
Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Melissa Etheridge (@melissa_etheridge) pe 13 mai 2020 la 18:00 PDT

Beckett Cypher Fapte

  • Mama cântăreței sale a confirmat ea însăși știrea pe Instagram, scriind cum și-a pierdut fiul Beckett din cauza luptei sale cu dependența de opioide.
  • În prezent, ea și familia ei se întristează asupra pierderii lui Cypher.
  • Etheridge a confirmat vestea morții fiului ei pe 13 mai 2020.
  • Fiica cea mare a lui Etheridge, Bailey Cypher, a declarat, de asemenea, decesul fratelui ei pe 13 mai. La fel ca mama ei, a mers pe rețelele de socializare pentru a aduce un omagiu răposatului său membru al familiei.
  • Cypher l-a născut pe Beckett în 1998 după ce a fost inseminat artificial.
  • În timp ce Etheridge și Cypher au păstrat inițial secretă identitatea tatălui biologic, au dezvăluit mai târziu că este cântărețul David Crosby, care este și tatăl biologic al fiicei perechii, Bailey Jean.
  • În anunțul morții lui Beckett, Etheridge a spus: „Voi cânta din nou, în curând. M-a vindecat întotdeauna ”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found