KiO (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

KiO este o vedetă Instagram vietnameză și o personalitate socială. Ea a susținut celebritatea pentru munca ei legată de anime. Are peste 100.000 de adepți pe pagina ei populară de Instagram. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre KiO.

Înălțime și greutate KiO

Cât de înaltă este KiO? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

KiO Bio, Age & Family

Câți ani are KiO? Ziua ei de naștere cade la 30 noiembrie 1999. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Vietnam. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Tyler Brown (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

KiOWiki / Bio
Nume realKiO
PoreclăKiO
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere30 noiembrie 1999
Locul naşteriiVietnam
Semnul nașteriiSăgetător
NaţionalitateVietnameză
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Prietenul KiO

Cine este iubitul KiO? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Corinna Kopf (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

KiO Net Worth

Care este valoarea netă a KiO? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Fapte KiO

  1. KiO are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 1,9 milioane de adepți pe Instagram.
  4. În noiembrie 2013, ea a postat o primă poză în contul ei de Instagram de la Sparkle Factory din Los Angeles.
  5. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Justin Blake (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found