Sean Berdy (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afacere, Valoare netă, Întâlniri, Prietena, Carieră, Familie, Fapte

Sean Berdy este un actor, producător și scriitor american. El a promovat rolul de vedetă pentru The Society, de Netflix, ca unul dintre personajele principale. El este unul dintre cele două personaje surde principale din spectacol. În afară de aceasta, și-a lansat cariera de copil în continuarea filmului The Sandlot 2 și a jucat în Switched at Birth timp de cinci sezoane. Nu numai aceasta, el a fost nominalizat și la TV Breakout Star pentru Teen Choice Awards 2011.

Mai mult, Sean Berdy nu este activ pe platformele de socializare precum Instagram, Twitter și Facebook. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubită, întâlnire, relație, soție, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Sean Berdy!

Sean Berdy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sean Berdy? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Sean Berdy este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 67 Kg. Are părul blond și are ochii căprui închis.

Sean Berdy Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Sean Berdy? Ziua lui de naștere cade pe 3 iunie 1993. Are 27 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Boca Raton, FL. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut surd. Este bilingv. Prima sa limbă este limba semnelor americane (ASL) și vorbește engleza. Mai mult, Sean are și frați. Are un frate pe nume Tyler. Conform educației lui Sean, el este bine educat.

Sean Berdy Surd

Sean Berdy s-a născut surd? Da, conform paginii wiki, Sean Berdy s-a născut surd.

Sean Berdy Wiki

Sean BerdyWiki / Bio
Nume realSean Berdy
PoreclăSean
Faimos caActor
Vârstă27 de ani
Zi de nastere3 iunie 1993
Locul naşteriiBoca Raton, FL
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 67 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-39 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaMary Harman

(Rupt)

SoțulNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Sean Berdy Întâlniri, afaceri și prietene

Cine este iubita lui Sean Berdy? A fost legat romantic cu Mary Harman. Mai târziu, cuplul s-a despărțit. În prezent, Mary s-a logodit recent cu altcineva în 2018.

Pe de altă parte, Sean Berdy nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Sean Berdy Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Sean Berdy? El a fost încoronat Mr. Deaf Teen America în 2010. A avut primul său rol actoricesc în filmul The Sandlot 2 în 2005. Berdy s-a mutat în California în 2011 pentru rolul din Switched at Birth, în care a jucat rolul Emmett Bledsoe.

În mai 2019, Berdy a raportat că scrie un film despre o poveste de dragoste cu ASL. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Profilul rețelelor sociale Sean Berdy

Sean Berdy nu este activ pe Instagram și Twitter. El nu este activ și pe Facebook. El a fost încoronat Mr. Deaf Teen America în 2010.

Sean Berdy Fapte

  1. Sean Berdy a furnizat dublarea ASL pe cameră a Ice Age: Continental Drift.
  2. A jucat în rolul lui Sam Eliot, în emisiunea Netflix din 2019 The Society.
  3. Este foarte apropiat de frații săi.
  4. A avut roluri în The Bondage, The Deaf Family și The Legend of the Mountain Man.
  5. Berdy a fost prezentat în mai multe reclame de serviciu public.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found