Sara Carbonero (soția Iker Casillas) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Sara Carbonero este o jurnalistă sportivă spaniolă și cunoscută ca soția lui Iker Casillas. De la începutul anului 2000, a fost prezentatoare TV la Telecinco, până când s-a mutat la Porto, în Portugalia, când soțul ei Iker Casillas s-a alăturat echipei FC Porto în iulie 2015. În mai 2019, Carbonero a suferit o intervenție chirurgicală pentru a elimina o tumoare malignă pe unul dintre ovarele sale. și recuperat cu succes. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, valoarea netă a Sara Carbonero și multe altele despre ea.

Sara Carbonero Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sara Carbonero? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Sara Carbonero Age

Câți ani are Sara Carbonero? Ziua ei de naștere cade pe 3 februarie 1984. În prezent, are 36 de ani. Ea deține naționalitatea spaniolă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Corral de Almaguer, Spania.

Sara CarboneroWiki / Bio
Nume realSara Carbonero Arévalo
PoreclăSara Carbonero
Faimos ca1. Jurnalist sportiv

2. Soția lui Iker Casillas

Vârstă36 de ani
Zi de nastere3 februarie 1984
Locul naşteriiAlmaguer, Spania
Semnul nașteriiFecioara
NaţionalitateSpaniolă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
SoțIker casillas
CopiiFiul: Martín și Lucas
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Viviana Ortiz (Soția JJ Barea) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte

Sara Carbonero Soț și copii

Cine este soțul Sara Carbonero? Carbonero are o relație cu fotbalistul spaniol Iker Casillas, din 2009. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. În ianuarie 2014, a născut fiul lor, Martín. În iulie 2015, Sara Carbonero și Iker Casillas s-au mutat la Porto, în Portugalia, deoarece fostul portar al Real Madrid joacă pentru Futebol Clube do Porto. La 20 martie 2016, cuplul s-a căsătorit. La 2 iunie 2016, Sara a născut al doilea copil al cuplului, Lucas.

Sara Carbonero Net Worth

Care este valoarea netă a Sara Carbonero? În aprilie 2009, ea a semnat pentru Telecinco ca redactor și prezentator sportiv. În iulie 2009, Carbonero a fost votat „Cel mai sexy reporter din lume” de ediția americană a FHM. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Sara Carbonero Carieră

Când era în cel de-al treilea an de licență în jurnalism de la Universitatea Complutense din Madrid, a intrat ca stagiară la Radio Marca și șase luni mai târziu a fost angajată. În iulie 2016, a fost prezentată ca gazdă a unei emisiuni TV de modă la Telecinco numită „Quiero Ser”. În timpul Cupei Mondiale FIFA 2010 s-a pretins că Carbonero, raportând în timpul meciului dintre Spania și Elveția, a distras atenția lui Casillas, provocând victoria elvețiană neașteptată.

Sara Carbonero Fapte

  1. Carbonero și echipa ei de televiziune stăteau aproape de capătul spaniol al terenului, la mai puțin de 60 de metri de poartă, unde se afla Casillas.
  2. În iulie 2010, după Cupa Mondială, s-a anunțat că Carbonero va colabora în timpul sezonului 2010/11 cu platforma italiană de televiziune digitală Mediaset Premium, preluând responsabilitatea informațiilor despre Liga și în special despre cariera lui José Mourinho la Real Madrid.
  3. Este soția unui celebru fotbalist spaniol Iker Casillas a cărui valoare netă este estimată la aproximativ 40 de milioane de dolari și câștigă, de asemenea, un salariu de 7,5 milioane de euro pe an.
  4. Mai mult, cuplul deține o mașină de diferite mărci, cum ar fi Range Rover, Audi și așa mai departe. Sara și soțul ei dețin un conac de lux de 1,5 milioane de lire sterline în Madrid, capitala Spaniei.
  5. În timp ce cuplul are un alt conac Avila cu 3 etaje în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lire sterline.
  6. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Anthony Ian Keasler (Soțul Shannon Lee) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found