Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Cine este Rosmah Mansor? Este a doua soție a fostului prim-ministru al Malaeziei, Najib Razak. Ea a fost căsătorită anterior cu Abdul Aziz Nong Chik. Au doi copii, Riza Aziz și Azrene Soraya. Mai târziu, în 1987, a legat nodul cu Najib Razak. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii numiți, Nooryana Najwa și Mohd Norashman, și au adunat o cantitate imensă de avere, pe care Rosmah a pretins că o salvează încă din copilărie. Reglați biografia și aflați mai multe despre ea.

Rosmah Mansor Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Rosmah Mansor? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,65 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 63 kg sau 138 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-42 țoli. Ea este și o ciudată de fitness și, de asemenea, o gimnastă.

Rosmah MansorWiki / Bio
Nume realRosmah binti Mansor
PoreclăRosmah
Faimos caPolitician
Vârstă68 de ani
Zi de nastere10 decembrie 1951
Locul naşteriiKuala Pilah, Malaezia
Semnul nașteriiSăgetător
NaţionalitateMalaeziană
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaprox 63 Kg (138 lbs)
Statisticile figuriiaproximativ 36-32-42 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
Copii4
Soțul1. Abdul Aziz Nong Chik (div.)

2. Najib Razak (m. 1987)

Valoarea netăAproximativ 273 milioane USD

12 Fapte despre Rosmah Mansor

  1. Câți ani are Rosmah Mansor? S-a născut la 10 decembrie 1951 în Kuala Pilah, Malaezia. În prezent, are 68 de ani. Ea deține naționalitatea malaeziană și aparține etniei mixte. Religia ei este musulmană.
  2. Cât costă valoarea netă a lui Rosmah Mansor? La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 273 milioane USD (USD).
  3. Cronologia educației Rosmah Mansor: A obținut o diplomă de licență în sociologie și antropologie la Universitatea din Malaya, unde a absolvit în 1974 și o diplomă de master în sociologie și agricultură la Universitatea de Stat din Louisiana.
  4. Ea este un credincios puternic în tinerețea națiunii sale, a fost o figură cheie în mișcarea națională PERMATA pentru a extinde educația copilariei.
  5. Cine este soțul lui Rosmah Mansor? A fost a doua soție a lui Najib Razak. Cuplul s-a căsătorit când era încă șef adjunct de tineret al partidului UMNO din Malaezia.
  6. Este binecuvântată cu patru copii, printre care și Riza Aziz.
  7. Nu este activă pe platformele de socializare, cum ar fi, Twitter, Instagram.
  8. Najib și Rosmah duceau un avion privat la Aeroportul Internațional Halim Perdanakusuma din Jakarta.
  9. Rosmah a pledat nevinovat la 17 acuzații de spălare de bani, în octombrie 2018.
  10. Rosmah și Najib ca parte a anchetei asupra scandalului 1MDB.
  11. Au confiscat 284 de cutii pline cu genți de mână de designer, 72 de pungi mari pentru bagaje care conțin numerar în mai multe valute și alte obiecte de valoare.
  12. Comisarul de poliție din Malaezia a confirmat că poliția a confiscat bunuri cu o valoare estimată între 223 și 273 milioane USD.

Citește și: Mike DeWine (guvernatorul Ohio) Salariu, valoare netă, biografie, Wiki, vârstă, soție, copii, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found