Winter Blanco (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Winter Blanco este o stea de realitate americană și senzație de social media. Ea a susținut calitatea de stelar după ce a apărut în cea de-a șaisprezecea serie a Bad Girls Club. Pe lângă aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Winter White Height & Weight

Cât de înaltă este Winter Blanco? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Winter Blanco Age

Câți ani are Winter Blanco? Ziua ei de naștere cade pe 24 aprilie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Măsurători de iarnă Blanco

Care sunt măsurătorile corporale ale Winter Blanco? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Winter Blanco Wiki / Bio

Winter BlancoWiki / Bio
Nume realWinter Blanco
PoreclăIarnă
Faimos caSteaua realității,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere24 aprilie 1993
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Winter Blanco Boyfriend

Cine este iubitul lui Winter Blanco? Ea are o legătură romantică cu fiul lui Sean Combs, Justin Combs, începând din 2021. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Valoare netă de iarnă Blanco

Cât este valoarea netă a Winter Blanco? A devenit populară din cauza fotografiilor sale, a machiajului și a modei. Fanii ei au fost în creștere zi de zi. Un număr mare de tineri o urmăresc în mod regulat pe Instagram pentru a lua idei și a ține pasul cu ultimele sale sugestii despre rochii, videoclipuri de machiaj și îmbrăcăminte. Instagramul Winter are peste 1 milion de adepți. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Citește și: Devon Waller (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Winter White Family

Care este numele real al Winter Blanco? Numele ei real este Kaila Wilkey. Mama ei se numește Melissa. Are și frați.

Winter Blanco Fapte

  1. Winter Blanco are un milion de adepți pe Instagram, publică pe contul ei mici videoclipuri tutoriale machiate și legate de modă.
  2. De asemenea, este bine urmărită oh, pe celelalte conturi ale sale de socializare.
  3. Fanii ei urmează în creștere zi de zi.
  4. Iarna este binecuvântată cu noroc și este evident că a câștigat o sumă bună de bani de pe YouTube și din magazinele online.
  5. Ea a primit pregătirea inițială de frumusețe de la mama ei, mama ei a fost coafor.

Citește și: Adam Busby (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found