Lorena Bobbitt (John Wayne Bobbitt Soț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Lorena Bobbitt este o actriță americană cunoscută pentru filmele I Was Lorena Bobbitt (2020), Entertainment Tonight (1981) și Access Hollywood (1996). Ea a fost căsătorită anterior cu John Wayne Bobbitt. Este mai bine cunoscută pentru titlurile sale din întreaga lume în 1993, când, după ani de când a fost violată, bătută și sodomizată de soțul ei John Wayne Bobbitt, Lorena i-a tăiat penisul cu un cuțit în timp ce dormea ​​în pat. Penisul a fost ulterior reașezat chirurgical. John Wayne Bobbitt a fost achitat pentru acuzația de viol. Reglați biografia și explorați mai multe despre povestea vieții Lorena Bobbitt.

Lorena Bobbitt Soț

Ce s-a întâmplat cu Lorena Bobbitt? A fost căsătorită cu John Wayne Bobbitt. Mai mult, Lorena Bobbitt și-a despărțit penisul soțului său John Wayne Bobbitt, care a avut loc pe 23 iunie 1993, în Manassas, Virginia. Lorena Bobbitt a declarat într-o ședință de judecată că, după ce a venit acasă în acea seară, soțul ei a violat-o. După ce el s-a culcat, ea s-a ridicat din pat și s-a dus la bucătărie să bea o apă. Apoi a luat un cuțit de sculptură de 8 inci pe tejgheaua de la bucătărie, s-a întors în dormitorul lor, a tras cearșafurile și i-a tăiat penisul.

După aceasta, Lorena a părăsit apartamentul cu apendicele tăiat și a plecat cu mașina. După un timp condus și luptându-se să conducă cu o mână, ea a aruncat-o pe fereastră într-un câmp de la marginea drumului. În cele din urmă s-a oprit și a sunat la 9-1-1, spunându-le ce se întâmplase și unde ar putea fi găsit penisul. Penisul lui John Bobbitt a fost găsit după o percheziție exhaustivă și, după ce a fost spălat cu antiseptic și ambalat în gheață salină, a fost reașezat în spitalul unde a fost tratat. Operațiunea a durat nouă ore și jumătate. John a continuat să joace în două filme pornografice în anii 1990 și afirmă că penisul său este „înapoi la normal”

Lorena Bobbitt Acum

Lorena Bobbitt este într-o relație de lungă durată cu Dave Bellinger și că au avut o fiică de doi ani și jumătate. Mai mult, în 2007, lucra la un salon de înfrumusețare din Washington, D.C.

Lorena Bobbitt Age

Câți ani are Lorena Bobbitt? S-a născut în 1970 în Quito, Ecuador. În prezent, are 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. Numele ei de naștere este Lorena Gallo.

Lorena Bobbitt Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lorena Bobbitt? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr negri frumoși.

Lorena BobbittWiki / Bio
Nume realLorena Bobbitt
PoreclăLorena
Faimos ca1. Actriță

2. Soția lui John Wayne Bobbitt

Vârstă50 de ani
Zi de nastere1970
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieJohn Wayne Bobbitt
IubituleDave Bellinger
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Lorena Bobbitt Net Worth

Care este valoarea netă a Lorenei Bobbitt? Actoria este principala sa sursă de venit. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 4 milioane USD (USD).

Lorena Bobbitt Fapte

 1. Potrivit interviului său cu The Early Show, ea a spus „Dintr-o dată, viața mea privată este în aer liber și este o carte deschisă și o mulțime de oameni îmi cunosc istoria. Uneori nici măcar nu puteam merge la magazin alimentar pentru a cumpăra mâncare, pentru că aș fi recunoscut. ”
 2. Nu este activă pe platformele de socializare.
 3. Este un iubitor de animale de companie avid.
 4. Când Lorena Bobbitt a fost arestată noaptea, ea le-a spus poliției: „Are întotdeauna orgasm și nu așteaptă să am vreodată orgasm. Este egoist ”.
 5. Lorena a declarat că John a abuzat-o sexual, fizic și emoțional în timpul căsătoriei lor.
 6. Ea a spus că el și-a etalat infidelitățile și a forțat-o să facă avort.
 7. După șapte ore de deliberare, juriul a găsit-o pe Lorena nevinovată din cauza nebuniei provocând un impuls irezistibil de a-l răni sexual pe John.
 8. Drept urmare, nu a putut fi trasă la răspundere pentru acțiunile sale.
 9. Conform legii statului, judecătorul a ordonat-o să treacă o perioadă de evaluare de 45 de zile la Spitalul Central de Stat, situat în Petersburg, Virginia, după care va fi eliberată.
 10. În 1995, după șase ani de căsătorie, John și Lorena au divorțat.
 11. După proces, Lorena a încercat să păstreze un profil scăzut și a revenit la utilizarea numelui ei de naștere, Gallo.
 12. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Ruth Bader Ginsburg Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Valoare netă, Soț, Familie, Vârstă, Carieră, Fapte