Vicky Stark (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Vicky Stark este o vedetă americană de Instagram și YouTuber. A câștigat faima pentru că a încărcat imagini și videoclipuri cu pescuitul ei sub contul ei de Instagram. Un iubitor de pescuit este bine iubit de mulți și dacă o anumită femeie este un pasionat de pescuit, ea devine o dragă printre bărbați. Mai mult, ea și-a început contul de Instagram în aprilie 2012. Instagram are peste 213.000 de adepți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Vicky Stark Age

Câți ani are Vicky Stark? Ziua ei de naștere cade pe 5 august 1985. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Florida, SUA.

Vicky Stark Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Vicky Stark? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Vicky-Stark-înălțime-și-greutate

Citește și: Bruna Lima (Instagram Star) Wiki, Bio, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Vicky Stark Wiki

Vicky StarkWiki / Bio
Nume realVicky Stark
PoreclăVicky
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă36 de ani
Zi de nastere5 august 1985
Locul naşteriiFlorida, SUA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleRyan Eidelstein
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 80.000 $ (USD)

Vicky Stark Affair, Dating & Boyfriend

Cine este iubitul lui Vicky Stark? Ea are o legătură romantică cu Ryan Eidelstein. Este agent imobiliar autorizat la Universal Realty Services și pescuiește de mai bine de 2 decenii. Mai mult, conform istoricului ei anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public. Pare să fie o persoană foarte privată și rezervată, deoarece nimic despre relațiile și încurcăturile ei nu poate fi găsit oriunde.

Vicky Stark Net Worth

Care este valoarea netă a lui Vicky Stark? Valoarea sa netă este de peste 80.000 de dolari și se poate presupune că câștigă mai mult decât media, având în vedere abilitățile și popularitatea ei.

Vicky-Stark-net-worth

Citește și: Salice Rose (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Fapte

Vicky Stark Fapte Biografie, Viață timpurie și familie

Numele tatălui și al mamei lui Vicky Stark nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Ea a postat deseori poze cu părinții ei, dar numele și detaliile profesionale ale acestora nu sunt disponibile.

Vicky Stark Fapte

  1. Vicky Stark are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  2. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  5. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  6. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.

Citește și: Shamila Nazir (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found