John Millman (jucător de tenis) Wiki, Bio, Afaceri, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

John Millman este un jucător și comentator australian de tenis. A terminat în sferturile de finală la US Open 2018. A câștigat un titlu ATP în carieră. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, soția, soția, prietena, întâlnirile, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el de John Millman!

John Millman Înălțime și greutate

Cât de înalt este John Millman? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui John Millman este estimată la 6 picioare. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

John Millman Bio, Age & Family

Câți ani are John Millman? Ziua lui de naștere cade pe 14 iunie 1989. Are 31 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Brisbane, Australia. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. S-a născut într-o familie de cinci copii (patru fete) și este al doilea cel mai mic. În anii de școală a urmat Brisbane Grammar School, apoi Anglican Church Grammar School.

John-Millman-vârstă

Citește și: Isaac Alarcón (Fotbalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Fapte

John Millman Wiki

John MillmanWiki / Bio
Nume realJohn H. Millman
PoreclăIoan
Faimos cajucător de tenis și comentator
Vârstă31 de ani
Zi de nastere14 iunie 1989
Locul naşteriiBrisbane, Australia
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft
Greutateaproximativ 75 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netă2 milioane USD (USD)

John Millman Affair, Dating & Girlfriend

Cine este iubita lui John Millman? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. John Millman este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, John Millman nu a confirmat despre zvon.

John-Millman-fapte

Citește și: Servando Carrasco (Fotbalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

John Millman Net Worth

Care este valoarea netă a lui John Millman? Anterior, el fusese clasat pe locul 52 în clasamentul jucătorului de tenis de sex masculin din lume în iulie 2018, după ce a depășit pentru prima oară top 60 în 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

John Millman Carieră

John Millman a început anul 2013 la Brisbane International, unde a intrat în calificare și a înregistrat victorii directe în fața lui Luke Saville. Millman a concurat atunci la Australian Open din 2013, care a fost debutul la tragerea la sorți de acasă. A debutat la ITF junior în 2004. Mai târziu a debutat în Grand Slam junior la Australian Open din 2006. El a reprezentat Australia la Cupa Davis 2017, unde a condus grupa către o finală în semifinală. A câștigat turneul Open du Pays d’Aix din 2018.

John Millman Fapte

  1. John Millman este activ pe platformele de socializare.
  2. Millman a jucat apoi la French Open 2016.
  3. La Openul Franței, Millman a fost învins de capul 5 Alexander Zverev în runda de deschidere pe Court Philippe-Chatrier.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Rasmus Dahlin (jucător de hochei) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found