Mirtha Jung (Soția George Jung) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Copii, Soț / soție, Valoare netă, Fapte

Mirtha Jung este mai bine cunoscută ca fosta soție a fostului traficant de droguri George Jung. Ea a promovat rolul de vedetă după lansarea filmului „Blow”, care se baza pe viața soțului ei. În afară de aceasta, a intrat și în închisoare pentru dependența de droguri. După eliberare, a renunțat la droguri. Acum duce o viață curată. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, soț, copii, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Mirtha Jung.

Mirtha Jung Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mirtha Jung? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Mirtha Jung Age

Câți ani are Mirtha Jung? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Teresa Terry (Todd Chrisley Wife) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Mirtha Jung Wiki

Mirtha JungWiki / Bio
Nume realMirtha Jung
PoreclăMirtha
Faimos caFosta soție a fostului traficant de droguri

George Jung

Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
SoțulGeorge Jung
Valoarea netă100 de milioane de dolari

Mirtha Jung Soț și copii

Cine este soțul lui Mirtha Jung? Este căsătorită cu George. Avea doar 24 de ani atunci și cu 10 ani mai tânără decât George. S-au întâlnit câțiva ani înainte de a se căsători în 1977. A născut-o pe fiica ei, Kristina Sunshine Jung, la 1 august 1978. În prezent, este căsătorită cu Romain Karan și este binecuvântată cu doi copii.

Citește și: Alexandra Lorex (soția Mike Holmes) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mirtha Jung Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mirtha Jung? Mirtha și soțul ei ar fi câștigat până la 5 milioane de dolari zilnic și au acumulat peste 100 de milioane de dolari de-a lungul anilor din afacere.

Mirtha Jung Fapte

  1. Mirtha Jung a început să consume droguri dure de la o vârstă fragedă. L-a cunoscut pe George Jung, un traficant de droguri spre sfârșitul anilor 1970.
  2. Se pare că duo-ul s-a întâlnit prin contactele de droguri din Columbia.
  3. Primii ani ai căsătoriei cuplului au fost fericiți, întrucât se iubeau cu drag. La 1 august 1978, au întâmpinat o fetiță pe nume Kristina Sunshine.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. După ce s-au întâlnit câțiva ani, s-au căsătorit pe 22 martie 1977.

Citește și: Kit Frederiksen (Perdita Weeks Sot) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found