Ryan Curry (Fiica lui Curry) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Frați, Familie, Fapte

Cine este Ryan Curry? Este a doua fiică născută a superstarului NBA MVP, Stephen Curry, și a soției sale, Ayesha Curry, care este o fostă actriță și model. Mai mult, tatăl lui Ryan Curry, Stephen a condus războinicii Golden State la campionatele NBA în 2015, 2017 și 2018. Acordați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, școala și multe alte date despre ea.

Ryan Curry Bio, vârstă, părinți, frați și familie

Câți ani are Ryan Curry? Ziua ei de naștere cade pe 10 iulie 2015. În prezent, are 15 ani. S-a născut în Oakland, CA. Semnul ei de naștere este Racul. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Ayesha Curry, care este bine cunoscut după ce a devenit bucătar și gazdă a Food Network Show Ayesha’s Home Kitchen. Are peste 7 milioane de adepți pe Instagram. Mai mult, numele tatălui lui Ryan este Stephen Curry, care este un MVP fenomenal NBA atât în ​​2015, cât și în 2016. Ryan Curry are și frați. De asemenea, are o soră mai mare, Riley, și un frate mai mic, Cannon. Seth, fratele lui Stephen, este unchiul ei, iar sora lui Stephen, Sydel, este mătușa ei. În ceea ce privește calificările sale educaționale, ea este o copilă de 4 ani și frecventează grădinița.

Ryan Curry Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ryan Curry? Este prea mică și înălțimea și greutatea ei exacte nu sunt cunoscute în domeniul public. În plus, înălțimea ei este de numai 2 ft și cântărește în jur de 12 kg sau 26 lbs. Rozul este culoarea preferată a lui Ryan.

Ryan CurryWiki / Bio
Nume realRyan Curry
PoreclăRyan
Faimos caFiica lui Stephen Curry (tatăl) și a soției sale Ayesha Curry (mama)
Vârstă5 ani
Zi de nastere10 iulie 2015
Locul naşteriiOakland, CA
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 2 ft
Greutateaproximativ 12 kg (26 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiMaro deschis
Mărimea pantofuluiN / A
SoraRiley (frate)
FrateTun (frate)
Părinți GradDell și Sonya Curry
Valoarea netăN / A

Ce este pentru Ryan Curry Famous?

Este faimosul dușman al ei NBA și mama super uimitoare Ayesha Curry. Bunicii lui Ryan sunt Dell și Sonya Curry. Are o soră mai mare pe nume Riley și un frate mai mic pe nume Canon. De fapt, sora ei mai mare Riley Curry a devenit o senzație pe internet în timpul alergării lui Stephen Curry la un campionat NBA în 2015.

Fapte despre Ryan Curry

  1. Ea este adesea văzută pe Instagram, cu părinții ei, împreună cu sora ei și cu alți membri ai familiei.
  2. Are părul creț și creț, în care arată mai drăguț și mai adorabil.
  3. În 2011, tatăl lui Ryan, Stephen, s-a căsătorit cu Ayesha Alexander, iar cuplul are fiice pe nume Riley și Ryan și un fiu pe nume Canon.
  4. Ryan este foarte apropiat de mama ei.
  5. Biografia mamei sale pe Instagram spune: „Credincios. Soție. Mami. Cetățean dual pasionat. Trăind în bula mea fericită indestructibilă. ”
  6. Ayesha Curry a scris, de asemenea, una dintre fotografiile sale de pe Instagram, cu ocazia celei de-a cincea zile de naștere a lui Ryan, după cum urmează: „Fetița mea dulce, fermecătoare, amuzantă și iubitoare este CINCI astăzi! Este atât de plină de compasiune și știe întotdeauna să îi facă pe oameni să se simtă fantastici. Nu este NIMENI ca acest mama lil. Ea ne menține ochii udă și nucleul puternic cu comedia ei. Ne iubim fetița atât de mult. Chookas ”.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found