Danielley Ayala (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Afaceri, Valoare netă, Date

Danielley Ayala este o vedetă americană Instagram și o personalitate de social media. Ea a susținut celebritatea pentru fotografiile sale de modelare, modă și stil de viață. A lucrat profesional ca model de bikini. Pe Instagram, postările ei erau legate în principal de stilul de viață, modă, dans și călătorii. Este destul de arătoasă și, prin urmare, fotografiile ei de modă și modelare atrag mulți adepți. Ea a depășit peste 5 milioane de adepți pe pagina sa de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Danielley Ayala.

Danielley Ayala Age

Câți ani are Danielley Ayala? Ziua ei de naștere cade pe 23 februarie 1994. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Danielley Ayala Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Danielley Ayala? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Danielley Ayala? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-27-42 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Danielley Ayala Wiki

Danielley AyalaWiki / Bio
Nume realDanielley Ayala
PoreclăDanielley
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere23 februarie 1994
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-27-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Danielley Ayala Affair, Boyfriend & Dating

Cine este iubitul Danielley Ayala? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei de întâlnire. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută.

Danielley-Ayala-fapte

Citește și: Hannah Rose Masi (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Carieră, Valoare netă, Date

Danielley Ayala Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Danielley Ayala? Ea a susținut o alimentație vegană sănătoasă. Era foarte interesată de dans. A învățat mai multe stiluri de dans, inclusiv jazz, contemporan și hip-hop. De asemenea, s-a alăturat Academiei de dans Shreveport. În curând, a început să posteze pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, postările ei erau legate în principal de stilul de viață, modă, dans și călătorii. Este destul de arătoasă și, prin urmare, fotografiile ei de modă și modelare atrag mulți adepți. Valoarea sa netă este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Danielley Ayala

  1. Clipurile de dans energice Danielley Ayala și videoclipurile cu sincronizare a buzelor au fost un succes pentru spectatorii ei de la început.
  2. Deși Danielley este o senzație viitoare pe Internet, nu prea multe despre familia sau viața personală sunt disponibile pe rețelele de socializare sau în altă parte.
  3. Deși este o vedetă în creștere pe Instagram, nu se știe nimic despre familia, educația sau relațiile ei.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Are doi golden retrievers numiți Sonic și Brody.

Citește și: Carlie Jo Howell (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found