Ben Dover (actor adult) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Ben Dover este un cunoscut actor, regizor și producător englez pentru adulți. Născut în Anglia, Honey a fost inclus în lista celor mai influenți 50 de oameni din Adulti a lui Larry Flynt. Honey a început să lucreze ca actor pentru Mike Freeman’s Videx Ltd. în 1980, o companie de producție video cu sediul în Wimbledon. De asemenea, a lucrat sub alte pseudonime, printre care Steve Perry în calitate de producător și Lindsay Honey în calitate de actor și muzician. De asemenea, a câștigat o serie de premii pentru seria Ben Dover, inclusiv premiul Breakthrough la AVN Awards din 1997. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Net Worth, Carieră și Ben. multe alte Fapte despre el!

Ben Dover Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ben Dover? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi cenușii și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Ben Dover Age

Câți ani are Ben Dover? Ziua lui de naștere cade pe 23 mai 1956. În prezent, are 64 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Soția Ben Dover

Cine este soția lui Ben Dover? A legat nodul cu actrița și modelul adult Linzi Drew. Cuplul a binecuvântat și cu copiii. Fiul lor este actor, muzician și prezentator de televiziune englez Tyger Drew-Honey, cunoscut mai ales pentru că a jucat în sit-com-ul BBC Outnumbered.

Citește și: Benjamin Wadsworth (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Prietena, Fiică, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte

Ben Dover Wikipedia

ApleacăWiki / Bio
Nume realSimon James Honey
PoreclăApleacă
Faimos caActor adult, regizor

și Producător

Vârstă64 de ani
Zi de nastere23 mai 1956
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului22 inci
Culoarea ochilorGri
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiTyger Drew-Honey
Soția / soțiaLinzi Drew
Valoarea netăaproximativ 6 milioane USD (USD)

Ben Dover Net Worth

Cât costă Ben Dover? A lucrat sub numele Uncle Simon ca animator pentru copii și a tocat într-o trupă de cabaret. El a fost introdus în Sala Famei AVN în 2011. Valoarea sa netă este estimată la peste 6 milioane de dolari (USD).

Cariera lui Ben Dover

Ben Dover a lucrat ca cântăreț de cabaret sub pseudonimul „Steve Jackson”. Primul său film a fost cu o tânără de 17 ani, Eileen Daly, care merguse să vadă același agent deasupra unui club de striptease din Soho cu mama ei. Honey a lucrat ca fotograf, sub pseudonimul „Brian Wilson”. A început producția unui nou serial în stil gonzo în vara anului 1994.

Citește și: Manny Montana (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Soție, Carieră, Valoare netă, Fapte

Familia Ben Dover

Numele tatălui Ben Dover este Frank Cyril Honey și mama pe nume Sylvia. Are și frați. În perioada educației, Honey a participat la școala secundară Borden. După expulzarea de la școală în 1973, s-a mutat la Newquay, Cornwall, unde a lucrat ca animator pentru copii numit „Unchiul Simon” și a tocat într-o trupă de cabaret pentru sezonul de vară.

Ben Dover Fapte

  1. Ben Dover a început să lucreze pentru Berth Milton Sr, editor al Private Magazine.
  2. Honey a fost prezentat de Boulton fotografului Lexington Steel și regizorului Mike Freeman.
  3. Honey prezentat în lungmetrajul Last Resort, în 2000.
  4. În 2009, Honey și-a reînviat planurile de a intra în politică, cu propriul său partid „Noii Democrați”.
  5. Honey a fost distribuit pentru rolul lui Arthur în filmul de comedie On the Ropes.

Citește și: Tyler Posey (Actor) Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found