Lilchiipmunk (TikToker) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Lilchiipmunk este pseudonimul celebrității canadiene de pe internet și al vaporului Twitch. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe Twitch. Lilchiipmunk redă o varietate de jocuri, dar este adesea văzut jucând jocuri, cum ar fi „League of Legends” și „Fortnite”. De asemenea, ea postează conținut pentru jocuri pe YouTuber. În plus, are 440.000 de adepți fideli pe contul ei lilchiipmunk Twitch. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Lilchiipmunk Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lilchiipmunk? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Lilchiipmunk? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Lilchiipmunk Age

Câți ani are Lilchiipmunk? Ziua ei de naștere cade pe 28 noiembrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Este de origine română și vietnameză. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Canada. Prenumele ei este Caroline. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Maya Higa (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Lilchiipmunk Wiki

LilchiipmunkWiki / Bio
Nume realCaroline
PoreclăLilchiipmunk
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere28 noiembrie 1993
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Iubitul Lilchiipmunk

Cine este iubitul lui Lilchiipmunk? Ea este singură în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața ei de întâlnire.

Citește și: Emiru (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Valoarea netă a Lilchiipmunk

Care este valoarea netă a Lilchiipmunk? Are peste 60.000 de adepți pe contul ei de lilchiipmunk Instagram. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Fapte Lilchiipmunk

  1. Lilchiipmunk adoră să urmărească seriale anime.
  2. Seria ei preferată din toate timpurile este „Attack on Titan”.
  3. De asemenea, i-au plăcut serialele anime „Fullmetal Alchemist”, „Kill La Kill, Death Note”, „Sword Art Online” și „Este greșit să ridici fetele într-o temniță?”
  4. Lilchiipmunk iubește dansul.
  5. De asemenea, ea execută cascadorii care sunt palpitante de urmărit. Ea este adesea reperată în diverse baruri și saloane, petrecând timp de calitate cu prietenii ei.

Citește și: Ash On LoL (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found