Cassie V (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cassie V este un model american și o personalitate socială. A avut funcții în Tattoodo și Tease Lifestyle. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Pe lângă aceasta, a început să lucreze cu Inked Magazine ca unul dintre modelele lor oficiale de tatuaje în 2018. Mai mult, simțul ei impecabil al modei nu numai că a atras, ci a contribuit și la valoarea ei netă. Ea se numără printre modelele tinere cărora le este rușine să continue să arate bine camerelor. Cu toate acestea, frumosul model pare mai puțin deranjat de criticii negativi. Obiectivul ei este să mențină adepții pe rețelele sociale în continuă creștere. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cassie V Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Cassie V? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. După cum puteți vedea în fotografiile Cassie V, corpul ei este cel mai mare atu al ei. În plus, tânărul model se menține în formă prin exerciții regulate.

Cassie V Bio, Age & Family

Câți ani are Cassie V? Ziua ei de naștere cade pe 28 martie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Vietnam. Ea este parte vietnameză, parte taiwaneză. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Locuiește la casa părinților ei din California, împreună cu frații.

Citește și: Sophie Anderton (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Fapte

Cassie VWiki / Bio
Nume realCassie V
PoreclăCassie
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere7 august 1995
Locul naşteriiVietnam
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubit Cassie V

Cine este iubitul lui Cassie V? Modelul nu a fost legat de nicio relație. Este o stea în ascensiune care și-a arătat angajamentul de a-și dezvolta abilitățile și talentul. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță. Cu toate acestea, Cassie V spune că este conștientă de ceea ce se întâmplă în spectacol și că este gata să facă față zvonurilor care vin cu faima.

Citește și: Alek Wek (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Date etnice

Cassie V Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Cassie V? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Datorită modelării, susținerilor mărcii, contractelor pe pistă și blogurilor, tânărul renumit model a acumulat o cantitate considerabilă de avere. Se estimează că valorează 200.000 de dolari.

Fapte Cassie V

  1. Modelarea în tinerețe poate fi o provocare datorită multora care se încântă să exploateze negativ talentele tinere.
  2. Poziția ei grațioasă de fotografie este o sursă de inspirație pentru uriași adepți, copii, adolescenți și părinți, deopotrivă, care o duc la multă dragoste.
  3. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  6. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  7. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  8. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  9. Este o pasionată iubitoare de tatuaje.
  10. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră.

Citește și: Jayka Noelle (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found