Tayler Holder (TikToker) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Tayler Holder? El este un actor american, model și vedetă pe rețelele de socializare. Este cunoscut mai ales pentru contul său de Instagram, unde a acumulat milioane de adepți într-un interval foarte scurt de timp. A călătorit în jurul lumii interpretând și întâlnind fani. În 2018, a început să joace în rolul lui Luke în serialul Brat Dirt. A devenit membru al The Hype House în 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Tayler Holder (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubită, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea suportului Tayler

Cât de înalt este Tayler Holder? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,77 m sau 177 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Tayler Holder Age

Câți ani are Tayler Holder? Ziua lui de naștere cade pe 19 august 1997. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Alvarado, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Tayler HolderWiki / Bio
Nume realTayler Holder
PoreclăTayler
Faimos caTiktoker, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere19 august 1997
Locul naşteriiAlvarado, TX
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in
Greutateaproximativ 58 kg (130 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Prietena Tayler Holder

Cine este iubita lui Tayler Holder? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public. În aceste momente, el nu este legat de nimeni.

Tayler Holder Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Tayler Holder? A început să concureze și să concureze în motocross la vârsta de 3 ani. A lansat single-ul de debut „Fallback” în august 2018. De multe ori colaborează și cu Ayla Woodruff. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

În concluzie

Culoarea lui preferată este albastrul, iar locul său preferat de fast-food este McDonalds. Hobby-urile sale includ mersul pe biciclete murdare, practicarea sportului și agățarea cu prietenii. El este extrem de popular pe TikTok, cu peste 15 milioane de fani pe contul său de stăpân. A călătorit în jurul lumii pentru a colabora cu alți staruri sociale precum Lisa și Lena Mantler, Jai Waetford și Bryce Hall, printre altele.

Citește și: Cine este Vinnie Hacker? Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found