Mutahar (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Mutahar este o vedetă americană de pe YouTube și o personalitate socială. Este bine cunoscut ca wwner și operator al popularului canal YouTube de jocuri SomeOrdinaryGamers. Încarcă în principal comentarii, jocuri și videoclipuri tehnologice pe YouTube. Canalul său a acumulat peste 2,2 milioane de abonați acolo. De asemenea, oferă videoclipuri despre „Deep Web”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Epoca Mutahar

Câți ani are Mutahar? S-a născut la 1 mai 1994 în Canada. Are 26 de ani. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Înălțime și greutate Mutahar

Cât de înalt este Mutahar? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Mutahar este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu greutate corporală medie. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Tubbo (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Mutahar Wiki

MutaharWiki / Bio
Nume realMutahar Anas
PoreclăMutahar
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere1 mai 1994
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 60.000 $ (USD)

Prietena Mutahar

Cine este iubita lui Mutahar? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Mutahar este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Mutahar-facts-starsgab

Mutahar Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mutahar? S-a alăturat YouTube-ului pe 4 februarie 2007. Și-a deschis canalul actual pe 15 martie 2012. Valoarea sa netă este estimată la peste 60.000 USD (USD).

Citește și: Nina Gray (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Mutahar

Numele tatălui și al mamei lui Mutahar nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Mutahar

  1. Mutahar a obținut 40.000 de abonați după doar un an de realizare de videoclipuri.
  2. El a început să transmită pe Twitch la sfârșitul anului 2013.
  3. A început să câștige tracțiune ca jucător live stream pe Twitch, câștigând peste 80.000 de adepți.
  4. Mutahar a continuat să se concentreze asupra videoclipurilor de jocuri de pe canalul său până pe 2 august 2015, când a început să se concentreze pe videoclipurile Deep Web și Creepypasta.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  6. Albul este pe culoarea lui preferată.

Citește și: Alva Jay (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found