Zahra Schreiber (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Zahra Schreiber este un model american și luptător profesionist american. Ea a semnat anterior cu WWE NXT. De asemenea, este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea ale lui Zahra Schreiber.

Zahra Schreiber Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Zahra Schreiber? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 54 Kg sau 120 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Zahra Schreiber? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Zahra Schreiber Age

Câți ani are Zahra Schreiber? Ziua ei de naștere cade pe 18 aprilie 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite.

Familia Zahra Schreiber

Numele tatălui și mamei lui Zahra Schreiber nu sunt cunoscute. Are și frați. Schreiber a mai declarat că este decentă Cherokee. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Este absolventă a House of Truth Wrestling School condusă de Truth Martini și Jimmy Jacobs. În prezent locuiește în Saginaw, Michigan.

Citește și: Nikki Bella (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Zahra Schreiber Wiki

Zahra SchreiberWiki / Bio
Nume realZahra Schreiber
PoreclăZahra
Faimos caModel, Wrestler
Vârstă32 de ani
Zi de nastere18 aprilie 1988
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,73 m)
Greutateaproximativ 54 Kg (120 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Zahra Schreiber Boyfriend

Cine este iubitul lui Zahra Schreiber? Luptătoarea și superba luptătoare, Zahra Schreiber, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Toni Storm (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Zahra Schreiber Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Zahra Schreiber? Schreiber a încercat prima oară pentru companie în martie 2014, apoi a primit o a doua încercare în vara anului 2014. Lupta este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Zahra Schreiber Fapte

  1. Zahra Schreiber și-a făcut debutul oficial ca crainic la spectacole live alături de Dasha Fuentes.
  2. Apoi a continuat să primească un rol oficial, devenind manager pentru Sami Callihan, debutând la Fort Pierce, FL, pe 29 august 2015 la un spectacol live ca sora lui.
  3. Schreiber a fost lansat de WWE pe 31 august 2015.
  4. În mai 2015, Schreiber și-a rupt claviculă și a fost astfel nevoită să stea câteva luni în afara antrenamentului.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Alexa Bliss (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found