China Mac (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

China Mac, este un cunoscut rapper, animator, activist și fost membru al bandei americane. El a renumit la staruri pentru colaborările sale notabile cu artiști precum Jadakiss și Dave East. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre China Mac despre China!

China Mac Înălțime și greutate

Cât de înaltă este China Mac? Are măsurători corporale uimitoare. Postarea sa de pe Instagram este plină de abs cu șase pachete. El stă cu o înălțime ideală de 5 picioare 11 inci. În plus, are o greutate corporală de aproximativ 75 kg. China Mac este un ciudat de fitness care iubește să ridice greutăți. În mod similar, are părul negru și ochii negri.

China Mac Age

Câți ani are China Mac? Ziua lui de naștere cade pe 12 iulie 1982. Are 38 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Brooklyn, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

China Mac Girlfriend

Cine este iubita China Mac? Este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Mai mult, istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Citește și: Miley Cyrus (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

China Mac Wiki / Bio

China MacWiki / Bio
Nume realRaymond Yu
PoreclăChina Mac
Faimos caRapper, Animator, Activist
Vârstă38 de ani
Zi de nastere12 iulie 1982
Locul naşteriiBrooklyn, NY
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 11 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50.000 $ (USD)

China Mac Net Worth

Cât costă valoarea netă a China Mac? A învățat cum să stea liber și să rimeze în timp ce era încarcerat timp de 11 luni după ce l-a împușcat pe rapperul Christopher Louie. Valoarea sa netă este estimată la peste 50.000 USD (USD).

Citește și: Bhad Bhabie (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

China Mac Family

China Mac’s s-a născut și a crescut în Brooklyn din imigranți chinezi, din Hong Kong. S-a mutat într-o casă de grup la vârsta de 8 ani. Yu s-a alăturat bandei Ghost Shadows când avea 12 ani. În adolescență, avea să participe la lupte de freestyle rap cu alți copii la centrul de detenție pentru minori.

China Mac Fapte

  1. China Mac a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru infracțiuni legate de bandă în 2000, la vârsta de 18 ani.
  2. Mac s-a întors în închisoare pentru o acuzare de încălcare a condiționării și a fost eliberat ulterior în 2017.
  3. Tatăl său făcea parte din banda chino-americană, Flying Dragons, care era activă în anii 1980.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  5. Are un imens fan care urmărește acolo.

Citește și: Rosalía (Cântăreață) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found