Leah Newman (Neil Ruddock Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Leah Newman este un model american și mai bine cunoscută ca soția lui Neil Ruddock. Este un fost fotbalist profesionist englez, personalitate de televiziune și actor. În calitate de fotbalist, a jucat ca fundaș central în 1986 până în 2003 și a fost ales al 17-lea „cel mai greu fotbalist din toate timpurile”. Mai mult, Leah Newman nu este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Leah Newman.

Leah Newman Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Leah Newman? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Leah Newman Age

Câți ani are Leah Newman? Ziua ei de naștere cade pe 4 decembrie 1981. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Janie Liszewski (Soția Eddie Van Halen) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Wiki Leah Newman

Leah NewmanWiki / Bio
Nume realLeah Newman
PoreclăLeah
Faimos caSoția lui Neil Ruddock
Vârstă38 de ani
Zi de nastere4 decembrie 1981
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiPietricele și Kizzy
Soț / SoțieNeil Ruddock
Valoarea netăaproximativ 13 milioane USD (USD)

Leah Newman Soț

Cine este soțul Leah Newman? Este căsătorită cu Neil Ruddock, de șapte ani. Duo-ul este datat de 9 ani înainte de a se căsători în 2013. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu două fiice numite, Pebbles și Kizzy. De asemenea, are un fiu vitreg și cealaltă fiică vitregă. Ei sunt numiți ca Joshua Ruddock și Millie Ruddock. Pe lângă toate acestea, Neil a fost fost căsătorit cu Sarah Ruddock.

Citește și: Mariette Detotto (soția Walter Marcado) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Leah Newman Net Worth

Cât costă valoarea netă a Leah Newman? Valoarea ei netă exactă nu este cunoscută. La fel, valoarea netă a soțului ei este estimată la peste 13 milioane de dolari (USD).

Leah Newman Fapte

  1. Leah Newman’s a apărut în a treia serie din Sunt o celebritate ... Scoate-mă de aici!
  2. În 2019, Ruddock a apărut pe seria Celebrity Masterchef 14 a BBC, unde a ajuns în ultimele trei.
  3. A marcat de două ori pentru Swindon, cu goluri împotriva lui Colchester în ligă și a lui Hartlepool în FA Cup.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Dixie Brubaker (fosta soție Dinesh D'Souza) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found