Bria Myles (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Bria Myles a devenit un model remarcabil și o vedetă de socializare. Încă de la vârsta ei fragedă, Bria Myles, care este, de asemenea, cunoscută pentru rețelele de socializare și de ieșire. De asemenea, a înfrumusețat coperta multor reviste precum: King Magazine, BlackMen Magazine, Smooth Magazine și XXL Magazine. Numeroșii ei fani au devenit, de asemenea, pasul ei spre a deveni faimos. Bria s-a transformat într-un factor de influență social media și a devenit un adevărat socialist care îi motivează pe ceilalți în modelare. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Bria Myles.

Bria Myles Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Bria Myles? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Bria Myles? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Cu un corp curb, fotografiile lui Bria sunt foarte apreciate pe paginile sale de socializare. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Bria Myles Age

Câți ani are Bria Myles? Ziua ei de naștere cade pe 21 mai 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Los Angeles, CA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lauren Pisciotta (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Wiki Bria Myles

Bria MylesWiki / Bio
Nume realBria Myles
PoreclăBria
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă36 de ani
Zi de nastere21 mai 1984
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 800.000 $ (USD)

Iubitul Bria Myles

Cine este iubitul lui Bria Myles? Vedeta și superba vedetă Instagram, Bria Myles, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Ea s-a întâlnit anterior cu Drake înainte ca acesta să devină mega-celebru.

Citește și: Zaywoah (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Bria Myles Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Bria Myles? Postările ei pe Instagram, Facebook, Snapchat, Linked in și twitter au câștigat un număr mare de persoane. Bria are o diplomă de master în drept, dar și-a construit o carieră în fotografie, design web și activități de divertisment, ceea ce a făcut din ea icoana care este astăzi. Valoarea sa netă este estimată la peste 800.000 USD (USD).

Cariera Bria Myles

Bria Myles i-a amuzat peste 1,8 milioane de adepți lansând propriul său site exclusiv. Acest lucru este susceptibil de a lua pe social media asalt. Ea intenționează să folosească site-ul pentru ca fanii săi să-și acceseze fotografiile și videoclipurile și alte produse de divertisment. Fanii ei se vor putea conecta și la alți influențatori ai rețelelor sociale prin intermediul site-ului web. Le va oferi o oportunitate de comunicare personalizată cu ea.

Fapte Bria Myles

  1. Bria are atribute unice, deoarece fanii vor putea comanda fotografii și videoclipuri personalizate.
  2. Ea se va conecta cu fanii și îi va ajuta să obțină abonamente premium.
  3. De asemenea, ajută modelele viitoare să-și urmeze calea spre succes.
  4. În concluzie, Bria ar fi putut fi supusă unei educații neortodoxe pentru a-și asigura faima pe care o are astăzi.
  5. Cu toate acestea, prezența ei actoricească și agresivă pe rețelele de socializare, în special Instagram, a ajutat-o ​​să devină un model de încredere.
  6. Ea își atribuie succesul cunoștințelor, resurselor și frumuseții sale.
  7. Deși există provocări cu care se confruntă, cum ar fi criticile după o intervenție chirurgicală estetică, ea insistă și se îndreaptă spre un mare succes ca socialist.
  8. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.

Citește și: Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found