Mariette Detotto (soția Walter Marcado) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mariette Detotto este o actriță celebră și dansatoare. Este mai bine cunoscută ca iubita astrologului puertorican Walter Marcado. Cuplul a împărtășit un program TV și Walter a fost văzut spunând că are o relație spirituală cu actrița Mariette. Povestea lui Walter cu actrița Mariette Detotto a fost la fel de larg discutată ca și predicțiile sale din lume. Ambii cuplu au fost văzuți la o emisiune TV psihică, difuzată de zeci de ani în America Latină, SUA și țara sa natală. care a fost iubit de toți fanii și adepții lor. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, valoarea netă, soțul, familia, cariera și multe altele despre ea.

Mariette Detotto Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mariette Detotto? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Mariette Detotto Bio, Age & Family

Câți ani are Mariette Detotto? Ziua ei de naștere cade pe 26 octombrie 1963. Are 56 de ani. Deține naționalitatea braziliană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Brazilia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lisalla Muntenegru (soția CJ Wilson) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mariette DetottoWiki / Bio
Nume realMariette Detotto
PoreclăMariette
Faimos caSoția din Puerto Rico

astrolog Walter Marcado

Vârstă56 de ani
Zi de nastere26 octombrie 1963
Locul naşteriiBrazilia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieWalter Mercado (decedat)
Valoarea netăaproximativ 60 K USD

Mariette Detotto Soț

Cine este soțul Mariette Detotto? A fost căsătorită cu legendarul astrolog Puerto Rico, Walter Mercado. Celebritatea extraordinară, care a murit în noiembrie 2019 la vârsta de 87 de ani. Cauza morții sale s-a datorat insuficienței renale. Sexualitatea ambiguă a lui Walter și pseudo-romantismul cu actrița Mariette Detotto au fost la fel de răspândite ca predicțiile sale din lumea cealaltă. Cel mai apropiat Walter căsătorit vreodată a fost cu Mariette, pe care a întâlnit-o în timpul unei vizite în Brazilia natală. La acea vreme, frumusețea brunetă tocmai trecuse printr-un divorț, iar astrologul a prezis că cariera ei de prezentatoare de televiziune și dansatoare va decola dacă se va muta într-o altă țară. Duo-ul a format o prietenie de lungă durată și, în 2004, Walter ar fi spus unui jurnalist din Puerto Rico că dragostea pe care o împărtășeau era „pură și sinceră”. Globaltrotterul a recunoscut chiar că s-ar putea căsători cu ea. Mai mult de un deceniu mai târziu, Walter a confirmat că nu se întâlnește cu Mariette. „Nu am pe nimeni”, ar fi afirmat el. „Mi-am canalizat energia sexuală spre binele umanității, rugându-mă pentru atât de mulți oameni care îmi cer ajutor.”

Citește și: Amanda Marcum (Soția Andy Enfield) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mariette Detotto Net Worth

Care este valoarea netă a Mariette Detotto? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea netă estimată a Mariette este considerată a fi de 600 mii USD, iar salariul său variază în prezent între 70 mii $ și 70 mii $.

Mariette Detotto Fapte

  1. Mariette Detotto este binecunoscută pentru că este soția popularului astrolog pe nume Walter Mercado care a murit la vârsta de 87 de ani.
  2. Nu este clar încă faptul că, Mariette Detotto este într-adevăr o actriță și o dansatoare.
  3. Mariette și Walter s-au căsătorit mulți ani până când Walter a murit pe 2 noiembrie 2019.
  4. Marietta este activă pe Instagram și are aproximativ 14 K + followers acolo.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Veronika Vařeková (Petr Nedvěd) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found