emmymadeinjapan (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Divorț, Soț, Valoare netă, Fapte

Emmy Cho aka emmymadeinjapan este un YouTuber chinez-american cu sediul în Rhode Island. Este cunoscută pentru canalul său de YouTube, unde își împărtășește videoclipurile despre gătit și testele de gust ale alimentelor din diferite țări. Are milioane de abonați sub canalul ei de YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, divorțul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

emmymadeinjapan Age

Câți ani are emmymadeinjapan? Ziua ei de naștere cade pe 17 iulie 1982. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în California. Numele ei real este Emmy Cho.

emmymadeinjapan Înălțime și greutate

Cât de înaltă este emmymadeinjapan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr negri frumoși.

emmymadeinjapan Net Worth

Care este valoarea netă a emmymadeinjapan? Ea și-a creat canalul când ea și soțul ei s-au mutat în Japonia, predând în țară. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: CZN Burak (Restaurator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

emmymadeinjapanWiki / Bio
Nume realEmmy Cho
Poreclăemmymadeinjapan
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă38 de ani
Zi de nastere17 iulie 1982
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieNume necunoscut (divorțat)
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

emmymadeinjapan Soț

Cine este soțul lui emmymadeinjapan? Este o doamnă căsătorită. Mai mult, numele soțului ei nu este cunoscut. S-a mutat în Japonia împreună cu soțul ei.

emmymadeinjapan Divorț: Mai mult, ea a divorțat de soțul ei pentru unele dintre problemele personale. Cuplul nu și-a făcut public motivul divorțului.

Citește și: Jack Scott Ramsay (Fiul lui Gordon Ramsay) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

emmymadeinjapan Carieră

emmymadeinjapan Cronologia carierei: În 2013, și-a lansat canalul YouTube. A avut al doilea concurs YouTube NextUp. A câștigat un premiu în numerar de 3.000 USD, echipamente de producție în valoare de 4.000 USD și două „tabere de creatori” de două săptămâni la YouTube Space LA pentru a filma proiectele. A câștigat alături de YouTubers notabili: MrRepzion și Peter Hollens.

emmymadeinjapan Fapte

  1. Este alergică la castraveți.
  2. Îi plac mâncărurile precum pâinea de înghețată, Ramen Elote instant, supă de prăjit franceză și păpădie prăjită.
  3. Fermecătoarea Emmy Cho postează aproximativ trei videoclipuri pe săptămână pentru aproape două milioane de abonați.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Biografia canalului său YouTube citește: „Bine ați venit pe canalul oficial YouTube pentru Emmymade în Japonia. Fac și gust mâncăruri noi și curioase, astfel încât să nu fie nevoie. Dacă aveți ceva care credeți că este extra special sau unic într-un fel sau este oportun să încerc, vă rog să-mi trimiteți un mesaj direct aici pe YouTube sau pe FaceBook și voi vedea dacă pot să-l încadrez ”.

Citește și: Robert Sandberg (Chef) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found