Ember Snow (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Afacere, Iubit, Valoare netă, Fapte

Ember Snow este actriță și scriitoare. Prin muncă și consistență, ea a reușit să rămână favorita majorității în industrie. Ember Snow a câștigat o popularitate imensă și o bază largă de fani în întreaga lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Ember Snow’s Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Iubit, Măsurători corporale, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre ea.

Ember Snow Age

Câți ani are Ember Snow? Ziua ei de naștere cade pe 27 februarie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea arabă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Riyadh, Arabia Saudită.

Înălțimea zăpezii, greutatea și măsurătorile

Cât de înaltă este Ember Snow? Ea se află la o înălțime de 4 ft 11 în înălțime sau altfel 1,50 m sau 150 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Care sunt măsurătorile corporale ale Ember Snow? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 EE.

Ember-Snow-net-worth

Ember Snow Net Worth

Care este valoarea netă a Ember Snow? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Iubitul Ember Snow

Cine este iubitul lui Ember Snow? Nu este încă căsătorită. Este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Ember-Snow-height

Citește și: Christy Canyon (actriță) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, măsurători

Wiki Ember Snow

Ember SnowWiki / Bio
Nume realEmber Snow
PoreclăEmber
Faimos caActriță, scriitoare
Vârstă29 de ani
Zi de nastere27 februarie 1991
Locul naşteriiRiad, Arabia Saudita
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatearab
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,50 m (4 ft 11 in)
Greutateaproximativ 52 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 EE
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului4.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Ember Snow Bio & Family

Numele tatălui și al mamei lui Ember Snow nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. S-a născut în Riyadh, Arabia Saudită, dar s-a mutat în Statele Unite când avea 9 ani.

Fapte Ember-Snow

Fapte Ember Snow

  1. Ember Snow are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  3. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  4. Pe lângă faptul că are unul dintre cele mai fierbinți corpuri, Ember Snow este irezistibil de atractiv.
  5. Are multe tinere care o consideră modelul lor și își urmează meticulos dieta și regimul zilnic.
  6. Este recunoscătoare pentru fanii ei și pentru atenția masculină pe care o primește.
  7. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  8. Este umilită când fanii vin la ea pe stradă și le permite să facă câte fotografii doresc, deoarece îi oferă bucurie să îi facă pe ceilalți fericiți.

Citește și: Kelsi Monroe (actriță) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, măsurători


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found