Bryce Hall (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Bryce Hall este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Mai mult, tinerii sunt nebuni după Bryce Halls pentru căldura lui. Adesea este numit fierbinte și sexy pentru trupul său mărunțit de fanii săi. Rețelele sale sociale, în special TikTok și Instagram, sunt inundate de astfel de comentarii. Videoclipurile lui sincronizează buzele și mișcările de dans sunt cele mai apreciate de fanii săi. El este foarte consecvent pe rețelele de socializare, încărcându-și aspectul la modă, ceea ce îl face diferit și iese din mulțime. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre el, vedeta TikTok.

Bryce Hall Age

Câți ani are Bryce Hall? S-a născut pe 14 august 1999 în Maryland. Începând din 2021, el are 21 de ani.

Bryce Hall Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Bryce Hall? El stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 54 Kg. El este și un ciudat de fitness. Îi place să facă antrenament și sală în timpul liber.

Statica corpului Bryce Hall

Care este statica corpului Bryce Hall? Măsurătorile corpului său sunt de 40-28-36 țoli. Dimensiunea bicepsului este de 17 inci. Are o pereche de ochi căprui și are părul negru și creț. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Bryce Hall Wiki / Bio

Bio / Wiki
Nume realBryce Hall
PoreclăBryce
Născut14 august 1999
Vârstă20 de ani (începând cu 2020)
ProfesieSteaua Tik Tok
Cunoscut pentruTIC-tac
Locul naşteriiEllicott City, Maryland, Statele Unite
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
Etniealb
ZodiacLeu
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5 ft 8 in
Greutate54 Kg
Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

40-28-36 inch
Dimensiunea bicepsului17 inci
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Lisa Hall

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Amelia Hall

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Elle Danjean
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soț / soțieNici unul
CopiiNici unul
Calificare
EducaţieȘcoala Universității Columbia
Favorită
Culoarea preferatăGalben
Bucătăria preferatăChineză și thailandeză
Jocul preferatSuper Mario
Vacanță preferată

Destinaţie

Amsterdam
Hobby-uriJocuri, actorie, fitness
Rețele sociale
Link-uri de socializareInstagram, TikTok

Citește și: Alina Mour (Tik-Tok Star) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurarea corpului, Iubitul, Familia, Valoarea netă, Fapte

Bryce Hall Prietena

Cine este iubita lui Bryce Hall? Începând din 2021, Bryce Hall este în relație cu Addison Rae. Cuplul și-a confirmat relația romantică în octombrie 2020.

Citește și: Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Bryce Hall TikTok

Bryce Hall a câștigat multă faimă și popularitate. Are milioane de adepți pe contul său TikTok. Îi place să-și încarce videoclipurile de dans și să-și distreze fanul. Hall, care are 5,3 milioane de adepți TikTok, spune că există cu siguranță dezavantaje ale întâlnirilor în ochii publicului.

Familia Bryce Hall

Bryce Hall s-a născut pe 14 august 1999 în Ellicott City, Maryland, Statele Unite. El deține naționalitatea americană. El aparține etniei albe. Încă din copilărie, a fost pasionat și interesat de modă. actorie, dans. Numele tatălui său nu este cunoscut. Mama sa se numește Lisa Hall. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Amelia Hall. Părinții ei au fost cu adevărat îngrijitori și au sprijinit pasiunea sa. Conform educației sale, și-a finalizat școala de la Maryland High School. A urmat facultatea la Școala de Studii Generale a Universității Columbia.

Citește și: Dixie D’Amelio (TikTok Star) Net Worth, Bio, Boyfriend, Height, Weight, Career, Facts

Cariera lui Bryce Hall

După cariera sa, a câștigat faimă și multă popularitate după ce și-a început contul pe TikTok. El a depășit peste milioane de adepți pe TikTok. Postează în mod regulat pe platforma de sincronizare a buzelor. Majoritatea videoclipurilor sale îi arată sincronizarea buzelor cu melodiile populare. Încarcă și videoclipuri amuzante. Bryce Hall poate fi adesea văzut împreună cu prietenii și surorile sale pe contul său de Instagram. Încarcă fotografii obișnuite cu el petrecând împreună cu prietenii săi, pe lângă publicarea propriilor sale fotografii solo și selfie-uri. Iubește fotografiile și călătoriile.

Multe videoclipuri se bazează pe rutinele sale de zi cu zi. El creează videoclipuri într-o „manieră de povestire” pentru fanii săi. Unul dintre videoclipurile sale îl arată reacționând la mama lui care îi cerea să aprindă cuptorul. Fiecare dintre videoclipurile sale are piese populare de hip-hop care se joacă în fundal, devenind o temă principală a videoclipurilor sale. Nu folosește multe filtre sau instrumente de editare în videoclipurile sale. Face videoclipuri folosind iluminarea de bază colorată în fundal. Are un fan imens care urmărește și contul său de Instagram. Personalitatea lui este atât de îndrăzneață și de clasă.

Valoarea netă a Bryce Hall este de 2 milioane de dolari

Cât costă valoarea netă a lui Bryce Hall? Începând cu 2021, valoarea sa netă este de 2 milioane de dolari (USD).

Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

(Începând cu 2021)

Sursa primara

de venituri

Rețele sociale

Carieră

AprobăriAproximativ 150 USD - 200 USD

Sursa sa principală de venit este cariera sa în social media. Advertiserii săi plătesc o anumită sumă pentru postarea pe care o face. El taxează pentru sponsorizare între 2.187 și 3.645 de dolari. De asemenea, își rulează propria linie de mărfuri, unde își vinde propriile produse, cum ar fi, tricouri, hanorace și alte accesorii cu diverse autocolante și imprimeuri de la partyanimal.shop. Câștigă câștigă aproximativ 5,6 K USD - 89,5 K USD și de pe canalul său de tuburi. El percepe aproximativ 5.711,25 dolari - 9.518,75 dolari din contul său Instagram.

Citește și: Charli D'Amelio (TikTok Star) Valoare netă, biografie, iubit, înălțime, greutate, carieră, fapte

Fapte Bryce Hall

 1. Hall și Blake Gray, care sunt ambii membri ai colectivului de conținut Sway House, s-au confruntat, de asemenea, cu acuzații pentru imensa petrecere de 21 de ani la care au participat aproximativ 60 de influențatori.
 2. Hall și Gray au avut puterea Sway House oprită de primarul din Los Angeles pentru „petrecere excesivă” în timpul pandemiei.
 3. Are multe zvonuri cu privire la sexualitatea și relația sa.
 4. Mai târziu, Bryce a confirmat că are dreptate.
 5. Iubește dansul și sala de sport.
 6. Portocaliul este una dintre culorile sale preferate.
 7. În ianuarie 2020, s-a zvonit că Bryce se va întâlni cu starul TikTok Easterling și cu colegul Hype House.
 8. În 2019, Addison Easterling a negat că se întâlnește cu colegul TikToker Bryce Hall, iar unii fani speculează că se întâlnește cu David Dobrik, starul „Vlog Squad”.
 9. Vedeta TikTok, care are 14 milioane de adepți pe platformă, tocmai a lansat un nou podcast financiar numit „Capital University”.
 10. În prezent, el se distanțează social în colectivul creativ din Los Angeles, cunoscut sub numele de Sway House, pe fondul focarului de coronavirus în curs de desfășurare.
 11. Citirea sa pe Instagram este: „Fac videoclipuri pe internet ha”!
 12. Îi place să joace jocul Super Mario.
 13. Casa este formată din șase vedete de pe rețelele sociale, numite Hall, Josh Richards, Anthony Reeves, Jaden Hossler, Kio Cyr și Griffin Johnson, care trăiesc împreună în timp ce produc momente virale pe TikTok și YouTube.
 14. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
 15. Are un câine pe nume Cici.

Citește și: Joe Albanese (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte