Clairo (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Clairo, alias Claire Cottrill, este o cântăreață americană de muzică pop, care a renumit pentru rolul celebru pentru piesa sa lo-fi „Pretty Girl” în 2017, pe YouTube. Ea a început să posteze muzică la Bandcamp în timp ce frecventa liceul Concord-Carlisle, înainte de a începe să posteze coperte și melodii, în plus față de mixurile DJ de muzică rap pe SoundCloud. Vedeți această biografie completă despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera, faptele lui Clairo.

Clairo Age

Câți ani are cântărețul Clairo? Are 21 de ani. Ziua ei de naștere cade pe 18 august 1998. Semnul ei de naștere este Leu. Nașterea ei sau altceva numele real este Claire Cottrill.

Clairo Înălțime și greutate

Cât de înalt este Clairo? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau altfel 1,6 m sau 1,60 cm. Cântărește în jur de 53 kg sau 119 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-25-36 inch. Poartă o cană de sutien de 33 C. În plus, are ochi căprui închis și părul blond.

Prietenul Clairo

Cine este actualul iubit al lui Clairo? În prezent, este probabil singură și concentrată asupra carierei sale. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Clairo Bio & Family

Claire s-a născut în Atlanta, Georgia, părinților săi Geoff Cottrill și a crescut în Carlisle, Massachusetts. La vârsta de 13 ani, ea și-a învățat chitara din tutoriale de pe internet. Mai târziu, a început să posteze muzică pe Bandcamp și SoundCloud și a menținut un canal YouTube unde a postat coperte și scurtmetraje. După faima ei pentru piesa „Pretty Girl”, Clairo a semnat un contract disc cu ajutorul legăturilor familiei sale cu revista The Fader. În ceea ce privește educația, a urmat Universitatea din Siracuza.

Clairo Wiki

Nume realClaire Cottrill
ProfesieCantaret pop
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Înălţime5 ft 3 in (1,6 m)
Greutate119 kg (53 kg)
IubituleSingur
Măsurători ale corpului34-25-36 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Mărimea pantofului5 (SUA)
Valoarea netăAproximativ 100.000 USD

Clairo Carieră

Cronologia carierei: La sfârșitul anului 2017, când videoclipul piesei sale „Pretty Girl” a devenit viral pe YouTube, ea atrage primii ochi media. A început să posteze muzică pe Bandcamp în timp ce frecventa liceul Concord-Carlisle, înainte de a începe să posteze coperte și melodii, în plus față de mixurile DJ de muzică rap pe SoundCloud. De asemenea, a menținut un canal YouTube pe care avea să posteze coperte și scurtmetraje. În afară de toate acestea, ea este o vedetă pe rețelele de socializare și are un fan imens care urmărește acolo.

Citește și: Lil Mosey (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte

Clairo Net Worth

Care este valoarea netă a lui Clairo? Valoarea ei este estimată la aproximativ 100.000 de dolari SUA. Cântatul este sursa ei principală de venit. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la agenții de publicitate și sponsori.

Fapte despre Clairo

  1. La vârsta de 17 ani, a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă juvenilă.
  2. În mai 2018, ea a ieșit bisexuală față de fanii ei prin Twitter.
  3. Într-un interviu, ea a explicat că a face prieteni la facultate este ceea ce a ajutat-o ​​să iasă, deoarece erau în mod deschis gay și era inspirată de „încrederea și dorința lor de a fi expuși”.
  4. La vârsta de 13 ani, a început să înregistreze muzică pe iPhone.
  5. Numele ei complet este Claire Cottrill.
  6. Unele comunități online au criticat comentariile ei ca fiind nedive, susținând că cariera sa profesională s-a născut din nepotism.
  7. Clairo a fost condus de Mike Ahern și Jimmy Bui.
  8. La sfârșitul anului 2017, agenția de talente a lui Corcoran, Haight Brand, a înrolat-o ca client.
  9. Tatăl ei, Geoff, director de marketing, care a ocupat anterior poziții de top la Procter & Gamble, Coca-Cola, Starbucks, Converse și MusiCares.
  10. Este activă pe platformele de socializare și are milioane de utilizatori acolo.

Citește și: Emmy Raver-Lampman (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Înălțime, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte