Ryan Garcia (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ryan Garcia este un cunoscut boxer profesionist american. El deține titlul WBC Silver ușor din 2019. Este clasat ca al șaselea cel mai bun greutate activă din lume de revista The Ring, al șaptelea de către Transnational Boxing Rankings Board și al zecelea de BoxRec, din octombrie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia lui Ryan Garcia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, valoarea netă, copiii, cariera și multe altele despre el!

Ryan Garcia Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ryan Garcia? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 70 Kg sau 178 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Valoarea netă a lui Ryan Garcia

Care este valoarea netă a lui Ryan Garcia? Boxul este principala sa sursă de venit. Garcia se va confrunta cu medaliatul de aur olimpic, Luke Campbell, pentru titlul interimar WBC ușor pe 5 decembrie 2020. Locul urmează să fie confirmat. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Dwayne Johnson (The Rock) Net Worth 2020, Soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Carieră, Fapte

Ryan GarciaWiki / Bio
Nume realRyan Garcia
PoreclăRyan
Faimos caBoxer
Vârstă22 de ani
Zi de nastere8 august 1998
Locul naşteriiVictorville, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 70 Kg (178 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-40 inci
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaCatherine Gámez
CopiiFiica: Rylie Garcia
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Ryan Garcia Bio, Age & Family

Câți ani are Ryan Garcia? Ziua lui de naștere cade pe 8 august 1998. În prezent, are 22 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Victorville, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Deși fiind american prin naștere și naționalitate, García își încorporează adesea moștenirea mexicană în personajul său. Părinții lui sunt Henry și Lisa García. Are și frați. Are trei surori, Demi, Sasha și Kayla și un frate care este, de asemenea, un boxer profesionist pe nume Sean García.

Prietena Ryan Garcia

Cine este iubita lui Ryan Garcia? Nu este un bărbat căsătorit. Este în relație cu Catherine Gámez. Cuplul a întâmpinat împreună o fiică pe nume Rylie Garcia.

Citește și: Nikki Bella (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Ryan Garcia Carieră

Garcia și-a lansat cariera de box la vârsta de 7 ani. A devenit campion național de amatori de 15 ori și a adunat un record de amatori de 215-15. El a devenit profesionist pe 9 iunie 2016. Garcia și-a extins contractul la un nou acord de cinci ani cu Golden Boy, în 2019.

Fapte Ryan Garcia

  1. Deseori poartă atât inelul SUA, cât și steagul mexican în ring și poartă frecvent roșu, alb și albastru.
  2. Nu vorbește spaniolă.
  3. În prezent este antrenat de Eddy Reynoso, care îl antrenează și pe Canelo Álvarez.
  4. Tatăl său, Henry García, traduce în timp ce rămâne al doilea asistent în echipa de antrenament.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte